Στην Αθήνα ο Ρομπέρτο - Το μήνυμα του Ισπανού στον κόσμο του Ολυμπιακού

Στην Αθήνα ο Ρομπέρτο - Το μήνυμα του Ισπανού στον κόσμο του Ολυμπιακού

Ελένη Ανδρικοπούλου 16:47 - 29.05.2024 / Ανανεώθηκε: 16:47 - 29.05.2024

Ο Ρομπέρτο βρίσκεται στην Αθήνα προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τον τελικό του Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα (29/5, 22:00).

Λίγες ώρες μόνο έμειναν μέχρι τον μεγάλο τελικό του Conference League εκεί όπου ο Ολυμπιακός θα έχει την ευκαιρία να σηκώσει τον πρώτο του ευρωπαϊκό τίτλο.

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν τη Φιορεντίνα απόψε στις 22:00 και πέρα από τους 9.000 φιλάθλους που θα βρεθούν στην «AEK Arena» για να τους στηρίξουν στο πλευρό τους θα είναι κι η Ρομπέρτο. Ο Ισπανός πρώην τερματοφύλακας των Πειραιωτών αποδέχθηκε την πρόσκληση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ και θα βρεθεί στις εξέδρες της «AEK Arena» για να παρακολουθήσει από κοντά τον μεγάλο τελικό.

https://www.youtube.com/watch?v=9MXSV8dOzao

Ο Ρομπέρτο έφθασε λίγο μετά τις 4 στην Αθήνα κι έστειλε μέσω των social media του Ολυμπιακό μήνυμα στους φιλάθλους των Πειραιωτών.

«Γεια σας παιδιά. Μόλις προσγειώθηκα στην Αθήνα γιατί δεν θα μπορούσα να χάσω την ευκαιρία να απολαύσω τον αποψινό αγώνα. Πάμε να γράψουμε ιστορία όλοι μαζί όπως εσείς μόνο ξέρετε. Τα λέμε στα γήπεδο. Πάμε Ολυμπιακός», ανέφερε συγκεκριμένα ο παλαίμαχος γκολκίπερ.

Η UEFA ακυρώνει εισιτήρια που κατέληξαν σε οπαδούς του Ολυμπιακού - Πόσα είναι, ποιοι έχουν το πρόβλημα
CONFERENCE LEAGUE

15:48 - 29.05.2024

Η UEFA ακυρώνει εισιτήρια που κατέληξαν σε οπαδούς του Ολυμπιακού - Πόσα είναι, ποιοι έχουν το πρόβλημα

Αλαλούμ με τα εισιτήρια του τελικού του Conference αφού η UEFA ακυρώνει μπλε εισιτήρια που είχαν δοθεί για τις ανάγκες της Φιορεντίνα και τελικά κατέληξαν σε φίλους του Ολυμπιακού!