Στον τελικό και ο Καρβαλιάλ - «Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό γι' αυτή την ωραία κίνηση»

Κάρλος Καρβαλιάλ

i

©Intime

Στον τελικό και ο Καρβαλιάλ - «Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό γι' αυτή την ωραία κίνηση»

Κώστας Τόπας 08:28 - 29.05.2024 / Ανανεώθηκε: 11:07 - 29.05.2024

Στην «OPAP Arena» για τον μεγάλο τελικό του Conference League μεταξύ Ολυμπιακού και Φιορεντίνα θα παρευρεθεί ο Κάρλος Καρβαλιάλ.

Ο Ολυμπιακός έχει καλέσει αρκετούς παλιούς προπονητές και σπουδαίους παίκτες του ενόψει του μεγάλου τελικού του Conference League κόντρα στη Φιορεντίνα το βράδυ της Τετάρτης (29/05, 22:0) ενώ και ο Σύνδεσμος Βετεράνων θα έχει μία ομάδα 30 σημαντικών παικτών στην μεγάλη αυτή αναμέτρηση.

Μεταξύ άλλων στην «OPAP Arena» θα βρίσκεται και ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Βάσκος κόουτς που διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη του για τον Ολυμπιακό και έτσι, δεν γινόταν να απαντήσει αρνητικά. Κάθε άλλο, δεν έχει κρύψει και αυτός την αγωνία του, για να κατακτήσει ο Ολυμπιακός το πρώτο του ευρωπαϊκό τρόπαιο. 

Στη Νέα Φιλαδέλφεια θα παρευρεθεί και ο πρώην τεχνικός των «ερυθρολεύκων», Κάρλος Καρβαλιάλ. Ο 58χρονος προπονητής που ήταν προπονητής του Ολυμπιακού μέχρι τον περασμένο Ιανουάριο, θα επιστρέψει στην Αθήνα για να παρακολουθήσει τον τελικό που θα παίξει η πρώην ομάδα του με τη Φιορεντίνα, προσκεκλημένος από τους Πειραιώτες.

«Είμαι πολύ ευγνώμων για αυτή την ωραία χειρονομία που έκανε ο Ολυμπιακός για μένα, επιτρέποντάς μου να είμαι στον τελικό μιας διοργάνωσης στην οποία κάναμε τα δυνατά μας. Είναι μια εξαιρετική λεπτομέρεια από τον σύλλογο. Εύχομαι στον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τα καλύτερα».

Υπό από τις εντολές του Πορτογάλου τεχνικού, οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να προκριθούν σε αυτή τη διοργάνωση αφού κέρδισαν τη Μπάτσκα Τόπολα. Ήταν μια νίκη 5-2, τον Δεκέμβριο, με τον Καρβαλιάλ που είχε φτάσει πρόσφατα στην ομάδα να πετυχαίνει αυτό το κατόρθωμα σε ένα από τα πρώτα του παιχνίδια.

Ιταλιάνο: «Προπονηθήκαμε στα πέναλτι, αυτό μας τρομάζει κόντρα στον Ολυμπιακό»
CONFERENCE LEAGUE

08:10 - 29.05.2024

Ιταλιάνο: «Προπονηθήκαμε στα πέναλτι, αυτό μας τρομάζει κόντρα στον Ολυμπιακό»

Ο τεχνικός της Φιορεντίνα, Βιτσέντζο Ιταλιάνο κλήθηκε να μιλήσει για τον μεγάλο τελικό απέναντι στον Ολυμπιακό, με τον Ιταλό προπονητή να επισημαίνει τους κινδύνους που μπορεί να αντιμετωπίσει η ομάδα του.

Επί του παρόντος, ο Καρβαλιάλ δεν βρίσκεται σε κάποια ομάδα αλλά αναλύει ποδοσφαιρικούς αγώνες για διάφορα Μέσα. Ερωτηθείς για τα μελλοντικά του σχέδια, ισχυρίζεται ότι είναι «έτοιμος και ήρεμος, αξιολογώντας προσεκτικά τις επιλογές που έχουν προκύψει και περιμένοντας να έρθει ένα έργο που μπορεί να με σαγηνεύσει, τόσο σε επίπεδο συλλόγου όσο και σε αθλητικό επίπεδο»