Στους δρόμους της Αθήνας οι οπαδοί της Φιορεντίνα - Ξέφρενοι χοροί με συνθήματα  (vids)

Οπαδοί Φιορεντίνα

i

PrtScr

Στους δρόμους της Αθήνας οι οπαδοί της Φιορεντίνα - Ξέφρενοι χοροί με συνθήματα (vids)

Κώστας Τόπας 13:21 - 29.05.2024 / Ανανεώθηκε: 13:33 - 29.05.2024

Από το πρωί της Τετάρτης (29/05) οι οπαδοί της Φιορεντίνα έχουν φτάσει στην χώρα μας κι έχουν ξεχυθεί στους δρόμους της Αθήνας.

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τη Φιορεντίνα στον τελικό του Conference League στην «OPAP Αrena» το βράδυ της Τετάρτης (29/5, 22:00) και θέλει στην παρθενική του εμφάνιση τόσο στην διοργάνωση όσο και σε ευρωπαϊκό τελικό να κατακτήσει το πρώτο του ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Με τον τελικό να διεξάγεται στην «OPAP Arena», τα μέτρα όπως είναι αναμενόμενο είναι δρακόντεια. Η αστυνομία παρουσίασε το ολοκληρωμένο σχέδιο μέτρων και ρυθμίσεων που ήδη εφαρμόζονται για την εύρυθμη και ασφαλή διεξαγωγή του τελικού του Conference League. Κεντρικός άξονας του σχεδιασμού, αποτελεί η ασφάλεια προσώπων και εγκαταστάσεων σύμφωνα με τις οδηγίες και τις προτάσεις της UEFA.

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού έχουν πάρει κόκκινα εισιτήρια, η Φιορεντίνα μπλε, ενώ οι ουδέτεροι θα έχουν μαζί τους λευκά εισιτήρια. Μάλιστα, οι οπαδοί των «βιόλα» οι οποίοι βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα, έχουν ξεχυθεί από το πρωί της Τετάρτης (29/05) στους δρόμους της Αθήνας.

Στην Αθήνα ο πρόεδρος της Φιορεντίνα: «Ελπίζω φέτος να πάει καλύτερα από πέρυσι…»
CONFERENCE LEAGUE

13:02 - 29.05.2024

Στην Αθήνα ο πρόεδρος της Φιορεντίνα: «Ελπίζω φέτος να πάει καλύτερα από πέρυσι…»

Ο πρόεδρος της Φιορεντίνα, Ρόκο Κομίσο, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα για να παρακολουθήσει από κοντά τον τελικό της ομάδας του κόντρα στον Ολυμπιακό, εξέφρασε την αισιοδοξία του για το αποτέλεσμα.

Οι φίλοι της Φιορεντίνα έχουν συγκεντρωθεί στην πλατεία Κοτζιά προκειμένου να δουν από κοντά το τρόπαιο του Conference League και να φωτογραφηθούν μαζί του. Κι όλα αυτά εν μέσω πανηγυρισμών και συνθημάτων, δημιουργώντας μια ωραία ατμόσφαιρα.