«Ταλαιπωρία και ζέστη, τι καταστροφή»: Τα παράπονα των οπαδών της Φιορεντίνα ενόψει του τελικού

ΟΑΚΑ

i

©violanews

«Ταλαιπωρία και ζέστη, τι καταστροφή»: Τα παράπονα των οπαδών της Φιορεντίνα ενόψει του τελικού

Κώστας Τόπας 13:32 - 29.05.2024 / Ανανεώθηκε: 13:32 - 29.05.2024

Οπαδοί της Φιορεντίνα που έχουν συγκεντρωθεί στο ΟΑΚΑ, το σημείο συνάντησης των φίλων των «βιόλα», εξέφρασαν τα παράπονα τους για τις συνθήκες που επικρατούν στο Μαρούσι.

Η UEFA έχει προσδιορίσει το ΟΑΚΑ ως την περιοχή που θα χρησιμοποιηθεί ως τόπος συνάντησης των οπαδών της Φιορεντίνα που φτάνουν στην Ελλάδα για τον τελικό του Conference League. Μια επιλογή που φαινόταν υποβλητική, αλλά στο τέλος απογοήτευσε τους πάντες.

«Είναι στην πραγματικότητα μια έρημη άγονη πλατεία, κάτω από τον καυτό ήλιο της 29ης Μαΐου, με πολύ μικρή κάλυψη σκιάς. Από τις 12 το μεσημέρι έως τις 18:00 θα είναι πολύ δύσκολο για τον κόσμο», αναφέρουν οι Ιταλοί.

Σύμφωνα με το «Violanews» , η ίδια η Φιορεντίνα είναι μπερδεμένη ως προς αυτό, καθώς προσπάθησε να παρέμβει αλλά δεν βρήκε υποστήριξη από την διοργανώτρια αρχή. Οπως αναφέρουν μάλιστα: «Υπάρχουν πολύ λίγα αξιοθέατα (σε αντίθεση με το φεστιβάλ φιλάθλων στην πλατεία Κοτζιά», που υποδέχεται οπαδούς κάθε είδους) και του ΟΑΚΑ οι τιμές σε τρόφιμα και ποτά είναι επίσης αυξημένες. Επιπλέον, η υπηρεσία φύλαξης αποσκευών είναι προσωρινά εκτός λειτουργίας λόγω απώλειας κλειδιών. Καταστροφή, με λίγα λόγια. Τουλάχιστον το παιχνίδι να πάει λίγο καλύτερα...».

Με τον τελικό να διεξάγεται στην «OPAP Arena», τα μέτρα όπως είναι αναμενόμενο είναι δρακόντεια. Η αστυνομία παρουσίασε το ολοκληρωμένο σχέδιο μέτρων και ρυθμίσεων που ήδη εφαρμόζονται για την εύρυθμη και ασφαλή διεξαγωγή του τελικού του Conference League. Κεντρικός άξονας του σχεδιασμού, αποτελεί η ασφάλεια προσώπων και εγκαταστάσεων σύμφωνα με τις οδηγίες και τις προτάσεις της UEFA.

Στην Αθήνα ο πρόεδρος της Φιορεντίνα: «Ελπίζω φέτος να πάει καλύτερα από πέρυσι…»
CONFERENCE LEAGUE

13:02 - 29.05.2024

Στην Αθήνα ο πρόεδρος της Φιορεντίνα: «Ελπίζω φέτος να πάει καλύτερα από πέρυσι…»

Ο πρόεδρος της Φιορεντίνα, Ρόκο Κομίσο, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα για να παρακολουθήσει από κοντά τον τελικό της ομάδας του κόντρα στον Ολυμπιακό, εξέφρασε την αισιοδοξία του για το αποτέλεσμα.

Αρκετοί φίλοι της Φιορεντίνα έχουν συγκεντρωθεί και στην πλατεία Κοτζιά προκειμένου να δουν από κοντά το τρόπαιο του Conference League και να φωτογραφηθούν μαζί του. Κι όλα αυτά εν μέσω πανηγυρισμών και συνθημάτων, δημιουργώντας μια ωραία ατμόσφαιρα.