Τι σημαίνουν τα κόκκινα, μπλε και λευκά εισιτήρια στον τελικό του Conference League

οπαδοί Ολυμπιακού

i

οπαδοί Ολυμπιακού/ ©Intime

Τι σημαίνουν τα κόκκινα, μπλε και λευκά εισιτήρια στον τελικό του Conference League

Κώστας Τόπας 11:34 - 29.05.2024 / Ανανεώθηκε: 12:12 - 29.05.2024

Τι σημαίνουν τα χρώματα στα εισιτήρια του τελικού του Conference League μεταξύ Ολυμπιακού και Φιορεντίνα στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Τετάρτης 29 Μαΐου (22:00).

Το βράδυ της Τετάρτης (29/05, 22:00) Ολυμπιακός και Φιορεντίνα θα κοντραριστούν στην «OPAP Arena» για τον τελικό του Conference League, με στόχο την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου. Η ομάδα από τη Φλωρεντία στον ημιτελικό απέκλεισε την Μπριζ, με μια νίκη με 3-2 στην Ιταλία και μία ισοπαλία στο Βέλγιο (1-1). Ενώ από την άλλη οι «ερυθρόλευκοι» με δύο νίκες (4-2, 2-0) απέναντι στην Άστον Βίλα πήραν το εισιτήριο για τον πρώτο ευρωπαϊκό τελικό στην ιστορία τους.

Με τον τελικό να διεξάγεται στην «OPAP Arena», τα μέτρα όπως είναι αναμενόμενο είναι δρακόντεια. Η αστυνομία παρουσίασε το ολοκληρωμένο σχέδιο μέτρων και ρυθμίσεων που ήδη εφαρμόζονται για την εύρυθμη και ασφαλή διεξαγωγή του τελικού του Conference League. Κεντρικός άξονας του σχεδιασμού, αποτελεί η ασφάλεια προσώπων και εγκαταστάσεων σύμφωνα με τις οδηγίες και τις προτάσεις της UEFA.

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού έχουν πάρει κόκκινα εισιτήρια, η Φιορεντίνα μπλε, ενώ οι ουδέτεροι θα έχουν μαζί τους λευκά εισιτήρια. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού που θα έχουν κόκκινα εισιτήρια, θα συγκεντρωθούν σε ειδικά διαμορφωμένο σημείο του περιβάλλοντος χώρο του ΣΕΦ στο Νέο Φάληρο.

Από εκεί, από τις 18:30 το απόγευμα, θα ξεκινήσει η μετακίνησή τους με σταθμούς του ΗΣΑΠ χωρίς ενδιάμεσες στάσεις προς τον σταθμό Περισσό και στη συνέχεια θα μεταβαίνουν συνοδεία της αστυνομία στο γήπεδο. Οι φίλοι των «βιόλα» θα έχουν μπλε εισιτήρια και έχει προβλεφθεί η συγκέντρωσή τους στο ΟΑΚΑ και θα μεταφερθούν στο γήπεδο με λεωφορεία του ΟΣΥ. 

«Ο Μεντιλίμπαρ θέλει να ανέβει στον Όλυμπο»: Πρωτοσέλιδο ο τελικός Ολυμπιακός-Φιορεντίνα σε Ιταλία και Ισπανία
CONFERENCE LEAGUE

11:16 - 29.05.2024

«Ο Μεντιλίμπαρ θέλει να ανέβει στον Όλυμπο»: Πρωτοσέλιδο ο τελικός Ολυμπιακός-Φιορεντίνα σε Ιταλία και Ισπανία

Πρώτο θέμα στα ισπανικά αλλά και στα ιταλικά πρωτοσέλιδα είναι η παρουσία του Ολυμπιακού στον τελικό του Europa Conference League κόντρα στην Φιορεντίνα.

Όσον αφορά τους ουδέτερους φιλάθλους που έχουν προμηθευτεί με τα λευκά εισιτήρια θα εξυπηρετηθούν από τους σταθμούς Ειρήνη και Θησείο του ΗΣΑΠ χωρίς ενδιάμεσες στάσεις προς τον Περισσό.