Φορτούνης τέλος για τον Ολυμπιακό - Πάει στη Σαουδική Αραβία!

Ο Φορτούνης

i

© Intime

Φορτούνης τέλος για τον Ολυμπιακό - Πάει στη Σαουδική Αραβία!

Διονύσης Βερβελές 19:53 - 15.07.2024 / Ανανεώθηκε: 20:09 - 15.07.2024

Ο Ολυμπιακός έκανε δελεαστική πρόταση, αλλά έχει συμφωνήσει και αποτελεί παρελθόν από τους ερυθρόλευκους...

Μετά από μία δεκαετία στον Ολυμπιακό, ο Κώστας Φορτούνης αποτελεί παρελθόν. Ο αρχηγός των Πειραιωτών στην κατάκτηση του Conference League, πήρε την απόφασή του και έτσι όπως όλα δείχνουν, θα συνεχίσει στη Σαουδική Αραβία την καριέρα του.

Ο Ολυμπιακός έκανε την πρότασή του στον Φορτούνη, που ήταν για νέο διετές συμβόλαιο, τέτοιου ύψους που θα τον έκανε τον πιο ακριβοπληρωμένο Έλληνα ποδοσφαιριστή. Παρότι η ομάδα ταξίδεψε για την Ολλανδία για την προετοιμασία της, ο Φορτούνης έδειχνε να θέλει τον χρόνο του και ουσιαστικά, επιβεβαίωσε πως έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία. Άλλωστε από πέρσι, ήταν σε ανοιχτή γραμμή με τον Γιώργο Δώνη που τον εκτιμά και του έδειξε και τώρα, πόσο πολύ τον θέλει.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήθελαν να κλείσει αυτό το κεφάλαιο το συντομότερο, είτε θετικά είτε αρνητικά. Γι’ αυτό και του έκαναν και νέα βελτιωμένη πρόταση. Και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ από την πλευρά του άλλωστε, θέλει να κλείσουν τα κεφάλαια άμεσα. Ο Κάρμο έμεινε στην Πόρτο, ο Μασούρας ανανέωσε.

Ο Φορτούνης που είχε συμβόλαιο που έληγε, έπρεπε να πάρει την απόφασή του, γιατί και οι Πειραιώτες πρέπει να δουν πως θα διαμορφώσουν το ρόστερ τους για την επόμενη σεζόν. Η θέση του Φορτούνη άλλωστε ήταν κομβική και σε αυτό το πλαίσιο, θα γίνει αναζήτηση άλλου παίκτη για να καλύψει το κενό του.

Μετά από δέκα χρόνια παρουσίας στον Ολυμπιακό έτσι, ήρθε η ώρα των τίτλων τέλους. Με τον πρώην πλέον αρχηγό των Πειραιωτών, να παίρνει μια απόφαση που σε ορισμένους ξενίζει, αλλά για άλλους δεν θα μπορούσε να αρνηθεί. Ένας κύκλος ολοκληρώνεται εδώ και οι δύο πλευρές, καλούνται να δουν την επόμενη ημέρα…