Ολυμπιακός: Φουλάρει για τις επόμενες μεταγραφές

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

i

©Intime

Ολυμπιακός: Φουλάρει για τις επόμενες μεταγραφές

Διονύσης Βερβελές 16:13 - 26.08.2024 / Ανανεώθηκε: 16:14 - 26.08.2024

Τα… ρέστα για Ποντένσε και Όρτα, αλλά και το… ταξίδι στο άγνωστο!

Ο Ολυμπιακός με την απόκτηση του Νταβίντ Κάρμο, ολοκλήρωσε ένα σημαντικό κομμάτι του παζλ της άμυνάς του. Έφερε πίσω τον βασικό του στόπερ τους τελευταίους μήνες, έναν παίκτη που έβγαλε εξαιρετική συνεργασία και με τον Παναγιώτη Ρέτσο που είναι τραυματίας και δεν θα αγωνιστεί απόψε κόντρα στην Athens Kallithea.

Ο χρόνος ωστόσο, πιέζει τους «ερυθρόλευκους». Έχουν και άλλα ανοιχτά κεφάλαια και καλούνται να τα κλείσουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Θα είναι η «καυτή» τους εβδομάδα και εξελίξεις, ίσως υπάρξουν ακόμη και σήμερα. Γιατί υπάρχει και το ματς, αλλά οι άνθρωποι των Πειραιωτών δουλεύουν πολλές ώρες για να φτάσουν στην ολοκλήρωση του ρόστερ για τη σεζόν 2024-25.

Δύο από τους στόχους, είναι γνωστοί. Ο Ντανιέλ Ποντένσε και ο Αντρέ Όρτα. Ο πρώτος, μπήκε αλλαγή στο Γουλβς-Τσέλσι 2-6. Δεν μπόρεσε να κάνει κάτι για να φανεί, δείχνει να έχει συμβιβαστεί με την επόμενη ημέρα που πιθανότατα και όπως σημείωναν αρκετοί Άγγλοι χθες το βράδυ, δεν θα τον βρει στο Γουλβερχάμπντον. Αυτός είναι ο στόχος του, μένει, όμως, να δούμε, αν θα βρεθεί η φόρμουλα για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό ή θα γίνει κάτοικος Σαουδικής Αραβίας. Αυτή τη στιγμή, είναι μια υπόθεση στο 50-50.

Ο Όρτα, ήταν βασικός και με ασίστ και πάλι για την Μπράγκα. Έπαιξε μια ώρα, μέχρι να τον κάνει αλλαγή ο Καρβαλιάλ, που τον εκτιμά και τον υπολογίζει. Μπορεί αυτό να αλλάξει τα δεδομένα; Ίσως, αλλά ο Όρτα είχε πειστεί για τον Ολυμπιακό. Κι επειδή είναι μια… μπερδεμένη υπόθεση με τα δικαιώματα στη μεταγραφή του, οι «ερυθρόλευκοι» πιθανότατα θα κάνουν μια τελευταία κρούση. Αν δουν… έδαφος, θα προχωρήσουν, αλλιώς πάνε… γι’ άλλα.

Η αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση των μεταγραφών, φέρνει φυσικά και το… ταξίδι στο άγνωστο. Πολλοί εκτιμούν πως θα γίνει μία κίνηση που θα προκαλέσει αίσθηση. Και φυσικά, δεν είναι τα 100 χρόνια ιστορίας, δεν έχει να αποδείξει κάτι ο Βαγγέλης Μαρινάκης. 22.000 διαρκείας έχουν πωληθεί με το «καλημέρα», ο κόσμος στηρίζει και περιμένει…

Επιστολή της Φλαμένγκο και αποθέωση στον Ολυμπιακό: «Μεγάλη ομάδα με νεαρούς παίκτες που θα γίνουν μελλοντικά αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου»
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

10:01 - 26.08.2024

Επιστολή της Φλαμένγκο και αποθέωση στον Ολυμπιακό: «Μεγάλη ομάδα με νεαρούς παίκτες που θα γίνουν μελλοντικά αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου»

Η Φλαμένγκο στην ευχαριστήρια επιστολή της μετά την κατάκτηση του Διηπειρωτικού Κυπέλλου Κ20 «υποκλίθηκε» στους Νέους του Ολυμπιακού για το ταλέντο τους.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!