«Φύγετε από το πρωτάθλημα…» - «Σοκαρισμένοι» στον Ολυμπιακό!

«Φύγετε από το πρωτάθλημα…» - «Σοκαρισμένοι» στον Ολυμπιακό!

Διονύσης Βερβελές 21:18 - 14.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:37 - 14.08.2024

Χαμός από τους οπαδούς των «ερυθρολεύκων» μετά το ματς της Καισαριανής…

Έγιναν πολλά στην Καισαριανή το απόγευμα της Κυριακής (14/1). Ο Ολυμπιακός μπορεί να πήρε τη νίκη, αλλά οι αντιδράσεις ήταν πολλές. Όχι μόνο από την ομάδα, με τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια και όχι μόνο. 

Υπήρξε εντολή να αποχωρήσει η ομάδα, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές όπως επιβεβαίωσε και στις δηλώσεις του ο Κώστας Φορτούνης, το πήραν πάνω τους και συνέχισαν το ματς. 

Οι αντιδράσεις ωστόσο, υπάρχουν και από τον κόσμο του Ολυμπιακού, με τους ανθρώπους των «ερυθρόλευκων» να δείχνουν… σοκαρισμένοι από αυτές. Υπάρχει ένα κύμα οργής που εκφράζεται τόσο στα social media, με μηνύματα σε ανθρώπους των Πειραιωτών, αλλά και τηλεφωνήματα και e-mail στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, ζητάει να φύγει η ομάδα από το πρωτάθλημα, μπροστά σε αυτές τις διαιτησίες που αντιμετωπίζει. 

Μια απόφαση βέβαια που δεν είναι της στιγμής, αλλά στον Ολυμπιακό έχουν εντυπωσιαστεί από αυτό το κύμα. Βλέπετε ως τώρα, πολλές φωνές είχαν να κάνουν και με την κακή εικόνα της ομάδας, ναι, αλλά τα όσα έγιναν στο γήπεδο της Καισαριανής και στον αγώνα της Κηφισιάς με τον Ολυμπιακό, φέρνουν μια εικόνα συσπείρωσης, απέναντι σε αυτούς που προχωρούν σε αυτές τις διαιτησίες.