Ολυμπιακός για Ελ Αραμπί: «Ο κορυφαίος ξένος σέντερ φορ στην ιστορία της ομάδας»

Ελ Αραμπί

i

©intime

Ολυμπιακός για Ελ Αραμπί: «Ο κορυφαίος ξένος σέντερ φορ στην ιστορία της ομάδας»

Sportal newsroom 11:17 - 14.07.2024 / Ανανεώθηκε: 11:55 - 14.07.2024

Ο Ολυμπιακός με ένα βίντεο αποχαιρέτησε τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί και τον χαρακτήρισε ως τον καλύτερο ξένο επιθετικό στην ιστορία της ομάδας.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί μετά από πέντε χρόνια αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό για να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ.

Οι «ερυθρόλευκοι» με ένα βίντεο λοιπόν αποχαιρέτησαν τον Μαροκινό, τον οποίο χαρακτήρισαν ως τον κορυφαίο ξένο επιθετικό στην ιστορία της ομάδας.

«Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί ο κορυφαίος ξένος σέντερ φορ της ιστορίας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας, ήρθε σαν σπουδαίος ποδοσφαιριστής και φεύγει σαν ΘΡΥΛΟΣ! Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα είναι πάντα οικογένεια για σένα Γιουσέφ», αναφέρει η ανάρτηση του συλλόγου.

Ο 37χρονος επιθετικός με τη φανέλα του Ολυμπιακού μέτρησε 225 συμμετοχές με απολογισμό 94 τέρματα και 25 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ κατέκτησε τρία πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο Ελλάδας και ένα Conference League.

Πλέον ο Μαροκινός θα παίζει για τον ΑΠΟΕΛ, φτάνοντας μάλιστα χθες (13/7) στην Κύπρο για να υπογράψει το συμβόλαιό του. Κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο αποθεώθηκε από τον κόσμο της ομάδας, οι οποίοι βρέθηκαν εκεί για να καλωσορίσουν τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού.

Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ για τη συμφωνία με τον Ελ Αραμπί: «Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ενημερώνει ότι έρχεται αύριο στην Κύπρο ο ποδοσφαιριστής Yussef El Arabi, μετά από καταρχήν συμφωνία που έχει προκύψει μεταξύ των δυο πλευρών».