Ολυμπιακός για Σάββα Θεοδωρίδη: «Ξέρουμε πόσο περήφανος θα ήσουν για το ευρωπαϊκό, θα είσαι για πάντα στις καρδιές μας»

Σάββας Θεοδωρίδης

i

©Intime

Ολυμπιακός για Σάββα Θεοδωρίδη: «Ξέρουμε πόσο περήφανος θα ήσουν για το ευρωπαϊκό, θα είσαι για πάντα στις καρδιές μας»

Ελένη Ανδρικοπούλου 11:42 - 17.08.2024 / Ανανεώθηκε: 11:59 - 17.08.2024

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν ξεχνά τον Σάββα Θεοδωρίδη κι έστειλε μήνυμα μέσω των social media για τη συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων από τον θάνατό του.

Τέσσερα χρόνια από τον θάνατο του Σάββα Θεοδωρίδη κι ο Ολυμπιακός δεν ξεχνά όσα προσέφερε στον σύλλογο καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής του. Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ μέσω ανάρτησής της στα social media επισήμανε ότι ο επί σειρά ετών αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού παραμένει για πάντα στις καρδιές των Πειραιωτών και παράλληλα τονίζει πως θα ήταν υπερήφανος για την κατάκτηση του Conference League.

Αναλυτικά το μήνυμα:

«Τέσσερα χρόνια χωρίς εσένα. Φέτος ο Ολυμπιακός μας κατέκτησε το πρώτο του ευρωπαϊκό τρόπαιο και με βαθιά συγκίνηση το αφιερώσαμε σε εσένα, εκεί ψηλά. Ξέρουμε πόσο υπερήφανος θα ήσουν για αυτό το ιστορικό κατόρθωμα της ομάδας μας. Σάββα θα είσαι για πάντα στις καρδιές μας».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!