Για τη ρεβάνς και το ξεκίνημα με το δεξί ο Ολυμπιακός κόντρα στη Φράιμπουργκ

Ολυμπιακός

i

Ολυμπιακός/ ©Intime

Για τη ρεβάνς και το ξεκίνημα με το δεξί ο Ολυμπιακός κόντρα στη Φράιμπουργκ

Ελένη Ανδρικοπούλου 08:30 - 21.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:21 - 14.08.2024

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Φράιμπουργκ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» το βράδυ της Πέμπτης (21/09, 22:00) στην πρεμιέρα της φάση των ομίλων του Europa League.

Ο Ολυμπιακός ξεκινάει το ταξίδι του στο φετινό Europa League! Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται την Φράιμπουργκ το βράδυ της Πέμπτης (21/09,22:00) στο κατάμεστο από περισσότερους από 30.000 ερυθρόλευκους οπαδούς «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων της διοργάνωσης. 

Οι Πειραιώτες θέλουν να ξεκινήσουν με νίκη στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση φέτος, έχοντας ανοιχτούς λογαριασμούς από πέρυσι με τους Γερμανούς.

Η Φράιμπουργκ πέρυσι βρισκόταν και πάλι στον όμιλο του Ολυμπιακό και είχε επικρατήσει 3-0 στο Φάληρο. Γι’ αυτό οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να πάρουν… τη ρεβάνς φέτος, που είναι ομολογουμένως σε πολύ καλό φεγγάρι. 

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, έχοντας όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, ενώ είναι πολύ πιθανό να προχωρήσει σε τρεις αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα σε σχέση με το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ.

«Kαινούργια σεζόν, καινούργια ομάδα και συναισθήματα. Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου, σε κάθε παιχνίδι μπορείς να γράψεις από την αρχή μία ιστορία. Ξέρουμε πως αύριο θα αντιμετωπίσουμε μία δύσκολη ομάδα, συμπαγή, έτοιμη με τον ίδιο προπονητή εδώ και αρκετά χρόνια, ανταγωνιστική. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου, είμαστε ομάδα που συνεχώς βελτιώνεται και κυνηγάει τα θετικά αποτελέσματα. Έχουμε μεγάλο πλεονέκτημα, την έδρα μας, τον κόσμο μας, το Καραϊσκάκης θα παίξει καθοριστικό ρόλο, πρέπει να εκμεταλλευτούμε το αβαντάζ αυτό και να πάρουμε τη νίκη, όπως κάναμε και στα προηγούμενα ευρωπαϊκά παιχνίδια σε αυτό το γήπεδο», είπε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου χθες ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ. 

Ολυμπιακός (Ντιέγκο Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης - Ρόντινεϊ, Ρέτσος, Φρέιρε, Ορτέγκα (Κίνι) - Έσε, Καμαρά - Μπιέλ, Φορτούνης - Μασούρας - Ελ Κααμπί

Φράιμπουργκ (Κρίστιαν Στράιχ): Ατουμπόλου - Σιλντίλια, Μ. Γκίντερ, Λίνχαρτ, Κίμπλερ - Χέφλερ, Έγκεσταϊν - Ντόαν, Σαλάϊ, Γκρίφο - Χέλερ

Διαιτητής: Άλαρντ Λίντουτ (Ολλανδία) 

Βοηθοί: Ρότζιερ Χόνιγκ, Πάτρικ Ίνια (Ολλανδία) 

4ος: Άλεξ Μπος 

VAR: Κλέι Ρούπερτι, Έρβιν Μπλανκ