Για την επανεκκίνηση και αναζητώντας ψυχολογία

Ολυμπιακός

i

© Intime

Για την επανεκκίνηση και αναζητώντας ψυχολογία

Διονύσης Βερβελές 14:12 - 03.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:34 - 14.08.2024

Η επιστροφή του Ολυμπιακού στις εγχώριες υποχρεώσεις και το πρωτάθλημα της Super League…

Όσες συζητήσεις και να έχουν γίνει, όποιες σκέψεις και αν υπήρξαν ο Ολυμπιακός δεν έχει άλλο χρόνο μπροστά του και αυτό που πρέπει να κάνει είναι να συγκεντρωθεί όσο μπορεί και να αντιμετωπίσει το Βόλο εκτός έδρας. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά το βαρύ 5-0 από τη Φράιμπουργκ στη Γερμανία καλούνται να επιστρέψουν στις εγχώριες υποχρεώσεις τους και να παίξουν με το Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο σήμερα στις 16:30.

Εκεί όπου ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να κάνει ένα... restart. Μία ουσιαστική επανεκκίνηση, να μπορέσει να αφήσει πίσω της η ομάδα τα όσα έχουν συμβεί και να κοιτάξει μπροστά και να κρατήσει ότι είναι ακόμη νωρίς για τη σεζόν και πως επιπλέον βρίσκεται μέσα σε όλους τους στόχους της. Από την άλλη, όμως, μία νίκη στο Βόλο δε θα πρέπει να σημαίνει ότι πλέον είναι όλα καλά. Θα πάρει καιρό στους «ερυθρόλευκους» να βγάλουν από πάνω τους το 5-0 της Φράιμπουργκ, αλλά και γενικότερα την εικόνα που έχουν το τελευταίο διάστημα.

Όσον αφορά στα πλάνα για το σημερινό ματς, δεν αναμένονται… τρελές αλλαγές. Ένα σχήμα που έχει βάση, θέλει τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, Ορτέγκα και Ροντινέι στα άκρα, Ρέτσο και Ντόη στο κέντρο της άμυνας. Καμαρά και Έσε είναι για τη μεσαία γραμμή τα φαβορί, στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ελ Κααμπί και πίσω του, λογικά οι Φορτούνης, Μασούρας και Μπιέλ. Εκτός πλάνων άλλωστε είναι ο Ποντένσε, με τις επιλογές λόγω και των υπολοίπων προβλημάτων να είναι συγκεκριμένες.

Όσοι αγωνιστούν, καλούνται να πάρουν το τρίποντο και να κρατήσουν τον Ολυμπιακό κοντά στην κορυφή. Έστω και για λίγες ώρες άλλωστε, μπορεί να περάσει πρώτος με τρίποντο στο Βόλο κι αυτό, είναι ένας πρώτος μικρός στόχος… Σήμερα πάντως, η νίκη θα μετρήσει, δεν είναι ώρα για αναλύσεις για καλή μπάλα και… άλλα.