Γιατί έμεινε εκτός ντέρμπι ο Γουίλιαν

Γουίλιαν

i

©Intime

Γιατί έμεινε εκτός ντέρμπι ο Γουίλιαν

Διονύσης Βερβελές 12:07 - 06.10.2024 / Ανανεώθηκε: 12:08 - 06.10.2024

Ο λόγος που ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δε συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Βραζιλιάνο άσο...

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με τον Παναθηναϊκό με μία προπόνηση το Σάββατο το πρωί στο Ρέντη. Μετά ο τεχνικός της ομάδας, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, έκανε γνωστή την αποστολή για το ΟΑΚΑ. Μέσα σε αυτήν δεν ήταν ο Γουίλιαν.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός των «ερυθρόλευκων» έμεινε εκτός αποστολής από τον Βάσκο τεχνικό, λίγες… ώρες μετά από το ματς με την Μπράγκα στο Καραϊσκάκη. Ο λόγος όμως δεν είναι άλλος από μία ενόχληση που είχε ο ποδοσφαιριστής από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη την προηγούμενη Κυριακή, σε ματς του πρωταθλήματος.

Στην αναμέτρηση με τους Περιστεριώτες ο Γουίλιαν δέχτηκε μία δυνατή κλωτσιά από πίσω, η οποία του δημιούργησε ένα θέμα για τις επόμενες ημέρες. Ενόψει της Μπράγκα όμως όσο περνούσαν οι ημέρες αισθανόταν όλο και καλύτερα ο έμπειρος ποδοσφαιριστής.

Μάλιστα έλαβε κανονικά μέρος και στην τελευταία προπόνηση των «ερυθρόλευκων» την προηγούμενη Τετάρτη, οπότε συμπεριλήφθηκε έτσι και στα πλάνα του αγώνα με τους Πορτογάλου.

Τον ρώτησε ο Μεντιλίμπαρ

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ©Intime

Το πρήξιμο ωστόσο στο πόδι του παίκτη από την κλωτσιά που είχε δεχτεί, δεν είχε υποχωρήσει εντελώς. Για αυτό και θεωρούταν αμφίβολος για τον αγώνα με την Μπράγκα. Προπονήθηκε όμως, όπως αναφέρουμε και παραπάνω, οπότε μπήκε και στην αποστολή. Μάλιστα ο Μεντιλίμπαρ τον ρώτησε για την κατάστασή του και ο παίκτης έδωσε το τελικό «ΟΚ», αφού αισθανόταν καλά.

Έτσι και ο Βάσκος τεχνικός από την πλευρά του, έδωσε στον Γουίλιαν και κάποια λεπτά συμμετοχής με την Μπράγκα, καθώς τον χρησιμοποίησε ως αλλαγή. Περισσότερο τον έβαλε για να αποκτά αγωνιστικό ρυθμό και να μπει να παίξει ιδιαίτερα σε ένα τέτοιο απαιτητικό ματς Ευρώπης.

Όμως μετά από τον αγώνα ο Γουίλιαν παραπονέθηκε για ενόχληση στο ίδιο σημείο που είχε δεχτεί την κλωτσιά με τον Ατρόμητο και προκειμένου να μην υπάρξουν χειρότερα ενόψει της συνέχειας, έμεινε εκτός πλάνων για το ΟΑΚΑ και την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Ακολουθεί η διακοπή, θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει και σε άλλους τομείς και να επιστρέψει δυναμικά. Υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις από αυτόν άλλωστε…