Γιατί έμεινε ικανοποιημένος με Μπιέλ ο Μαρτίνεθ
i

©Intime

Γιατί έμεινε ικανοποιημένος με Μπιέλ ο Μαρτίνεθ

Διονύσης Βερβελές 23:20 - 02.10.2023 / Ανανεώθηκε: 13:02 - 14.08.2024

Κόντρα στην αίσθηση αρκετού κόσμου, ο κόουτς το βλέπει αλλιώς…

Ο Πεπ Μπιέλ επέστρεψε στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού και στα Γιάννινα έπαιξε για 84 λεπτά, μέχρι το σημείο που μπήκε στη θέση του ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί (είχε να παίξει από τις 27 Αυγούστου).

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής, ήταν αρκετά δραστήριος. Κινήθηκε σε πολλούς χώρους, έτρεξε και ο Μαρτίνεθ έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα του. Μπορεί να μην είχε το γκολ, αλλά το πάλεψε πολύ και υπήρξαν δύο αριθμοί, που δείχνουν πολλά και που δικαιώνουν και την άποψη του προπονητή του Ολυμπιακού.

Ο Μπιέλ, σε αυτό το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, είχε επτά σουτ! Τα τρία μάλιστα, στο πρώτο τέταρτο του αγώνα και πριν ο Ολυμπιακός ανοίξει το σκορ.

Ο Μπιέλ, εκτός των επτά σουτ, δημιούργησε και τέσσερις ευκαιρίες του Ολυμπιακού και μάλιστα ήταν ο πρώτος στη σχετική κατηγορία. Όπως και στα σουτ. Για κάποιους, οι αριθμοί δεν αποτυπώνουν πάντα την αλήθεια. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ωστόσο, μόνο… αδιάφορο δεν δείχνουν τον Μπιέλ στο ματς. Ο Ισπανός πήρε την ευκαιρία και ο Μαρτίνεθ έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα του. Τον πιστεύει κι εκτιμά πως θα δώσει περισσότερα και στη συνέχεια.

Η παρουσία του στην εντεκάδα στα Γιάννινα πάντως, με την ανάλογη ανάγνωση της διαχείρισης που κάνει, παραπέμπει πως στο ματς της Πέμπτης με την Μπάτσκα Τόπολα, είναι πιθανό να καθίσει στον πάγκο. Κι εκεί, ίσως επιστρέψει ο Μασούρας. Αν υπάρχει ένα σημείο που ο Μαρτίνεθ έχει… παράπονο από τον Μπιέλ, είναι η αμυντική του συγκέντρωση, αν και στα Γιάννινα, υπήρξαν δύο στιγμές που βρέθηκε μέσα στην περιοχή του Ολυμπιακού και έκοψε. Ο Ισπανός προπονητής πάντως, εκτίμησε την εικόνα του Μπιέλ και στο ματς με τον Άρη, όταν πέρασε στο 55ο λεπτό μαζί με τον Ποντένσε και βοήθησαν τα μέγιστα, στην αλλαγή εικόνας της ομάδας.

Ο Μπιέλ με τη συμμετοχή του στα Γιάννινα, συμπλήρωσε τις δώδεκα φέτος! Έχει παίξει δηλαδή σε όλα τα ματς των «ερυθρολεύκων», έχοντας σημειώσει και δύο γκολ, με την Τσουκαρίτσκι εκτός για τα πλέι οφ του Europa League και με τον Πανσερραϊκό για το πρωτάθλημα.