Γιατί «τρελάθηκε» ο Φορτούνης!

Κώστας Φοροτύνης

i

©intime

Γιατί «τρελάθηκε» ο Φορτούνης!

Διονύσης Βερβελές 09:08 - 02.10.2023 / Ανανεώθηκε: 13:03 - 14.08.2024

Η στιγμή που «άναψε» τον αρχηγό του Ολυμπιακού και ο λόγος…

Ο Ολυμπιακός πέρασε από τα Γιάννενα με 3-0, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντανιέλ Ποντένσε που σημείωσε δύο γκολ. Όπως υπολογιζόταν, βασικός αγωνίστηκε ο Κώστας Φορτούνης, που πάντως έγινε αλλαγή στο ημίχρονο από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ. 

Το ματς ήταν στο 0-2, δεν υπήρχε λόγος να ρισκάρει περισσότερο, άλλωστε ο Φορτούνης προερχόταν από ένα χτύπημα στο τέλος του αγώνα με τον Άρη. Η δουλειά είχε γίνει, ο Μαρτίνεθ έδειξε εμπιστοσύνη στην ομάδα του και όλα πήγαν καλά.

 Ο Φορτούνης πάντως, είχε το λόγο του να «τρελαθεί» μέσα στο ματς. Στο 14ο λεπτό, δέχθηκε ένα χτύπημα από τον Λιάσο, που τον κρατούσε και παρατεταμένα. Ο Λιάσος, όμως, έκανε και κάτι άλλο που «τρέλανε» ακόμη περισσότερο τον αρχηγό του Ολυμπιακού. Του τραβάει το περιβραχιόνιο και το ρίχνει κάτω, μακριά από τον Έλληνα άσο των Πειραιωτών. Το συνειδητοποίησε ο Φορτούνης και δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του. Και γι’ αυτή την κίνηση, αλλά και υπό το φόβο τραυματισμού, γιατί ακολουθεί ένα δύσκολο ματς για τον Ολυμπιακό, με την Μπάτσκα Τόπολα στη Σερβία. 

Ο Φορτούνης σε καμία των περιπτώσεων δεν ήθελε να ρισκάρει με απουσία σε αυτό το ματς. Και κάτι ακόμη εδώ. Ο Μαρτίνεθ εκτίμησε πως οι παίκτες του ΠΑΣ έμπαιναν δυνατά στις φάσεις, τις κλωτσιές του «μάζεψε» και ο Ντανιέλ Ποντένσε. Το… φοβήθηκε ο Μαρτίνεθ και κάπως έτσι, «έσβησε» και την ένταση της ομάδας του.

Ποντένσε: «Μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό πρέπει να παίζει πάντα έτσι - Ανυπομονώ για το ματς με τον Παναθηναϊκό»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:57 - 01.10.2023

Ποντένσε: «Μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό πρέπει να παίζει πάντα έτσι - Ανυπομονώ για το ματς με τον Παναθηναϊκό»

Ο Ντανιέλ Ποντένσε μίλησε μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΣ Γιάννινα και σχολίασε τόσο την εμφάνιση της ομάδας του όσο και το ματς με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων.

 Έχει και την αγωνία του άλλωστε, στην Αθήνα έμεινε ο Ρέτσος, ένιωσε ενοχλήσεις και ο Φρέιρε, δεν ήθελε… νέες περιπέτειες και προβλήματα, πριν η ομάδα πάει να αγωνιστεί στη Σερβία, σε ένα ματς που μπορεί να κρίνει αρκετά όσον αφορά στον ευρωπαϊκό της στόχο, τη φετινή σεζόν.