Ολυμπιακός - Γουέστ Χαμ Live Streaming

Κώστας Φορτούνης

i

Κώστας Φορτούνης/©Intime

Ολυμπιακός - Γουέστ Χαμ Live Streaming

Sportal newsroom 10:41 - 26.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:28 - 14.08.2024

Ολυμπιακός - Γουέστ Χαμ Live Streaming: Όλα όσα θα συμβούν στο «Γ. Καραϊσκάκης» και όχι μόνο έρχονται στο Sportal.

Ολυμπιακός - Γουέστ Χαμ Live Streaming: Οι μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές των ελληνικών ομάδων επιστρέφουν και το Sportal σε μια... μαραθώνια Πέμπτη θα βρίσκεται σε όλα τα γήπεδα για να σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις από τη σπουδαία βραδιά.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την εντός έδρας ήττα από την Φράιμπουργκ στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League και την ισοπαλία με τη Μπάτσκα Τόπολα στη Σερβία, θέλουν πάση θυσία τη νίκη απόψε στο Φάληρο, προκειμένου να ελπίζουν βάσιμα για πρόκριση στα νοκ-άουτ της διοργάνωσης.

Οι προηγούμενες μεγάλες βραδιές του Ολυμπιακού στην Ελλάδα κόντρα σε αγγλικές ομάδες (vids)
EUROPA LEAGUE

10:07 - 26.10.2023

Οι προηγούμενες μεγάλες βραδιές του Ολυμπιακού στην Ελλάδα κόντρα σε αγγλικές ομάδες (vids)

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται το βράδυ της Πέμπτης (26/10, 19:45) τη Γουέστ Χαμ στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League. Οι «ερυθρόλευκοι» στον 20ο επίσημο εντός έδρας αγώνα τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις κόντρα σε ομάδες από το Νησί θέλουν να πάρουν την νίκη για να μπουν στο «κόλπο» της πρόκρισης. Ο απολογισμός των Πειραιωτών στις εντός έδρας αναμετρήσεις τους με αγγλικούς συλλόγους.

Το Sportal θα βρίσκεται από νωρίς στο Φάληρο με τον ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Διονύση Βερβελέ να μεταφέρει live όλο το κλίμα πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του σπουδαίου αγώνα. Βίντεο, φωτογραφίες και όλο το ρεπορτάζ σε live χρόνο από το Καραϊσκάκης. 

Μετά το τέλος της αναμέτρησης μείνετε στο Sportal για το τρίτο ημίχρονο της σπουδαίας αναμέτρησης για την 3η αγωνιστική του Europa League

Δηλώσεις των πρωταγωνιστών, αναλύσεις για το παιχνίδι, η διαμόρφωση της κατάστασης στον όμιλο του Ολυμπιακού, η βαθμολογία, τα επόμενα ματς.

Φυσικά τα μεσάνυχτα έρχεται σε Live Streaming η εκπομπή του Sportal που σήμερα θα έχει... τα πάντα. Η Sportal Euroleague Show έρχεται με ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, παρασκήνιο, φυσικά με βασικό θέμα τη βραδιά στη Euroleague και το ματς του Ολυμπιακού με την Εφές, αλλά και με αναφορές στα ελληνικά ευρωπαϊκά παιχνίδια στο ποδόσφαιρο.

Στιγμιότυπα και οι καλύτερες στιγμές από όλα τα παιχνίδια της βραδιάς, στη μοναδική ιντερνετική εκπομπή που μετά το τέλος της αγωνιστικής σας δείχνει όλα τα highlights της Euroleague. Τα τελευταία νέα από τον Παναθηναϊκό πριν από το παιχνίδι της Παρασκευής με την Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ. 

Φυσικά η ευρωπαϊκή βραδιά έχει και ποδόσφαιρο, οπότε μείνετε συντονισμένοι προκειμένου να μάθετε όλα όσα συνέβησαν στα ματς των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στις ευρωπαϊκές τους «μάχες».

Live Streaming η εκπομπή Sportal Euroleague Show με όλο το ρεπορτάζ και με... ποδόσφαιρο