H ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στη Γουέστ Χαμ - Με Μαυροπάνο τα «σφυριά»

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ

i

© Intime

H ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στη Γουέστ Χαμ - Με Μαυροπάνο τα «σφυριά»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:36 - 26.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:27 - 14.08.2024

Την ενδεκάδα με την οποία θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, για το παιχνίδι κόντρα στη Γουέστ Χαμ. Βασικός ο Μαυροπάνος στα «σφυριά».

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στην έδρα τη Γουέστ Χαμ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του UEFA Europa League. O Nτιέγκο Μαρτίνεθ έκανε γνωστή την ενδεκάδα του για το ματς, επιλέγοντας τον Πορόζο ως εναλλακτική του Ντόι, που αποβλήθηκε στο ματς με την Μπάτσκα Τόπολα. 

Οι Πειραιώτες, μάλιστα, θα παραταχθούν με τρία χαφ, σε σχηματισμό 4-3-3.

Ο Πασχαλάκης θα βρίσκεται κάτω από το γκολποστ, με τον Λατίνο μπακ και τον Παναγιώτη Ρέτσο να αγωνίζονται μπροστά του. Ο Ροντινέι θα παίξει στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Ορτέγκα στο αριστερό. 

Όσον αφορά τη μεσαία γραμμή, ο Ισπανός τεχνικός επέλεξε τους Έσε, Αλεξανδρόπουλο και Μαντί Καμαρά, οι οποίοι θα έχουν μπροστά τους τους Φορτούνη και Ποντένσε. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση του Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, μέχρι το Σάββατο η απόφαση
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:00 - 26.10.2023

Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση του Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, μέχρι το Σάββατο η απόφαση

Το Sportal βρέθηκε στο αρμόδιο Πειθαρχικό Όργανο της Λίγκας για να σας μεταφέρει σε live χρόνο όλα όσα συνέβησαν στην πολύκροτη υπόθεση του Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός. Αυτή ολοκληρώθηκε και η απόφαση αναμένεται να βγει μέχρι το Σάββατο.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού (Ντιέγκο Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης - Ροντινέι, Ρέτσος, Πορόζο, Ορτέγκα - Έσε, Αλεξανδρόπουλος, Καμαρά - Φορτούνης, Ποντένσε, Ελ Κααμπί. 

Με Μαυροπάνο η Γουέστ Χαμ

Ο τεχνικός της Γουέστ Χαμ Ντέιβιντ Μόγες ξεκινάει τον Έλληνα διεθνή στόπερ Κωνσταντίνο Μαυροπάνο. Δίπλα του θα είναι ο Ογκμπόνα, δεξί μπακ ο Κέρερ και αριστερό ο Έμερσον. Στο τέρμα θα βρίσκεται ο Αρεόλα. 

Στα χαφ θα είναι οι Φορνάλς, Σούτσεκ, Γουόρντ-Πράους. Στην επίθεση, αφού η διάταξη είναι 4-3-3, θα παίξουν οι Μπενραχμά, Ίνγκς, Κούντους.