Τρία χρόνια χωρίς τον Σάββα Θεοδωρίδη - H ανάρτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη

Βαγγέλης Μαρινάκης

i

Βαγγέλης Μαρινάκης/ ©Intime

Τρία χρόνια χωρίς τον Σάββα Θεοδωρίδη - H ανάρτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη

Διονύσης Βερβελές 14:32 - 17.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:12 - 14.08.2024

«Έφυγε» στις 17/8/2020 μια εμβληματική μορφή του Ολυμπιακού. Το μήνυμα του Β. Μαρινάκη…

Πέρασαν τρία χρόνια από την ημέρα που «έφυγε» από τη ζωή ο Σάββας Θεοδωρίδης. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού και επί σειρά ετών, γενικός αρχηγός, έδωσε μια μεγάλη και γενναία μάχη με τον καρκίνο. Ακόμη και όταν ακολουθούσε τις χημειοθεραπείες, έκανε τα πάντα για να είναι δίπλα στον Ολυμπιακό, ήθελε να σταθεί στο πλευρό του συλλόγου και έτσι ήταν. 

Στις 19 Ιουλίου 2020, στη φιέστα για την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος, ο Κριστιάν Καρεμπέ τον βοηθά να βρεθεί στο βάθρο. Ο Σάββας Θεοδωρίδης πανηγυρίζει με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ λίγο νωρίτερα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει σταθεί στην προσφορά του. Όταν ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή Χρήστο Φερεντίνο που αφιερώνει το πρωτάθλημα, απαντά: «Σε έναν μεγάλο Ολυμπιακό, τον Σάββα Θεοδωρίδη…».

Το δεύτερο δεκαήμερο του Αυγούστου του 2020 μπαίνει στην εντατική του νοσοκομείου «Σωτηρία», δίνει τη μάχη του, αλλά στις 17 του μήνα, φεύγει από τη ζωή. Συμπληρώθηκαν τρία χρόνια έτσι και όπως ήταν αναμενόμενο, ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θα μπορούσε να τον ξεχάσει.

Στον λογαριασμό του στα social media, ανέβηκε μια φωτογραφία με τον Σάββα Θεοδωρίδη και το εξής μήνυμα: «Τρία χρόνια χωρίς τον Σάββα Θεοδωρίδη. Για πάντα στις καρδιές μας».

Οι δύο άνδρες είχαν εξαιρετική σχέση και ο παλαίμαχος τερματοφύλακας των Πειραιωτών που «έφυγε» στα 85 του χρόνια, μετά το διοικητικό συμβούλιο που έγινε τον Νοέμβριο του 2018, ήταν επίτιμος πρόεδρος των «ερυθρολεύκων».

Tags: