Η απίστευτη επίδοση του Πασχαλάκη!
i

© Intime

Η απίστευτη επίδοση του Πασχαλάκη!

Διονύσης Βερβελές 21:44 - 18.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:24 - 14.08.2024

Αήττητος στα 20 από τα 24 ματς κόντρα στην ΑΕΚ…

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είχε δύσκολο έργο στο κομμάτι που ο Ολυμπιακός δεν… εμφανίστηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μέχρι τη στιγμή που έγινε το 1-0 του Πόνσε δηλαδή, στο 22ο λεπτό. Ο Έλληνας τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, κράτησε την ομάδα σε δύο δύσκολες φάσεις. Στο σουτ του Τσούμπερ στο 7ο λεπτό αρχικά και στην κεφαλιά του Μοχαμάντι στο 18ο. Δύο εξαιρετικές αντιδράσεις, πριν έρθει το γκολ του Πόνσε, όπου περισσότερο εκτέθηκε από την αμυντική συμπεριφορά των συμπαικτών του.

Ο Πασχαλάκης πάντως, με το 1-1, έμεινε για μία ακόμη φορά αήττητος κόντρα στην ΑΕΚ. Και πραγματικά οι αριθμοί του είναι εντυπωσιακοί. Τους «έχτισε» κυρίως με τον ΠΑΟΚ, τώρα με τον Ολυμπιακό και στην αρχή, με Πανθρακικό και ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο 34χρονος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, με το ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια, συμπλήρωσε 24 ματς στην καριέρα του, κόντρα στην ΑΕΚ. Σε αυτά, το… ταμείο του, είναι δώδεκα νίκες, οχτώ ισοπαλίες και τέσσερις μόλις ήττες! Κοινώς, έχει φύγει από το γήπεδο αήττητος, στα 20 από τα 24 ματς κόντρα στην ΑΕΚ! Δεν είναι μια απλή επίδοση, κάθε άλλο, με τον πορτιέρο του Ολυμπιακού να δέχεται και τα συγχαρητήρια όλων μετά το τέλος του ματς, για τη σταθερότητα που έδειξε. Ενέπνεε εμπιστοσύνη, στο τέλος «καθάρισε» όποια γεμίσματα έγιναν και βοήθησε.

Αυτό πάντως, ήταν το πέμπτο ματς του Πασχαλάκη κόντρα στην ΑΕΚ, με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Με τον διεθνή τερματοφύλακα να μετρά δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Στη Νέα Φιλαδέλφεια μάλιστα, έχει φορέσει δύο φορές τα γάντια του Ολυμπιακού. Η πρώτη, ήταν το περσινό 1-3 των Πειραιωτών, που έγιναν η πρώτη ομάδα που πέρασε νικηφόρα από την έδρα της ΑΕΚ. Η δεύτερη, ήταν το ματς της Κυριακής με το 1-1. Μια χαρά ο απολογισμός του και τώρα αφοσιώνεται στο ευρωπαϊκό ματς με την Φράιμπουργκ την Πέμπτη. Ένα ματς υψηλών απαιτήσεων για τους Πειραιώτες και τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη