Αποστολή χωρίς τον «τελειωμένο» Ροντρίγκες για τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ζοσέ Ανιγκό

i

© Intime

Αποστολή χωρίς τον «τελειωμένο» Ροντρίγκες για τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια

Διονύσης Βερβελές 21:08 - 02.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:40 - 14.08.2024

Την αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ στην «OPAP Arena» γνωστοποίησε ο Ζοσέ Ανιγκό, αφήνοντας εκτός τόσο τον Πασχαλάκη και τον Γκάρι Ροντρίγκες.

Την προετοιμασία του για τον αγώνα με την ΑΕΚ στα Νέα Φιλαδέλφεια για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός, με προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Ακολούθως ο Ζοσέ Ανιγκό, ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με την ΑΕΚ, όπου την αποτελούν 24 παίκτες.

Οι ποδοσφαιριστές που την απαρτίζουν είναι οι εξής

Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Μπουτούτσι, Σισέ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χουάνγκ, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδούδης, Μπιέλ, Ραμόν, Ρέτσος, Ροντινέι, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

Ουσιαστικά δεν υπάρχει κάποια έκπληξη ή νέο πρόβλημα. Εκτός έμεινε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης κι έτσι κάτω από τα δοκάρια και πάλι θα είναι ο Κωνσταντής Τζολάκης που είχε αγωνιστεί και στην αναμέτρηση του Κυπέλλου, τότε που οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ηττηθεί με 3-0 στον πρώτο ημιτελικό.

Ο Πασχαλάκης θα απουσιάσει τελικά και από τα δύο επόμενα ματς, με Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη και ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ενώ θα επανεξεταστεί για το αν θα προλάβει τις κλήσεις της εθνικής Ελλάδας και του Γκουστάβο Πογιέτ για τα ματς που ακολουθούν.

Από εκεί και πέρα, για ένα ακόμη ματς εκτός πλάνων είναι ο Γκάρι Ροντρίγκες που θα αποτελέσει παρελθόν από τους «ερυθρόλευκους» και τυπικά στο επόμενο διάστημα.

Ο Ανιγκό έχει ζητήσει από τους παίκτες του ένα καλό πρόσωπο στα τρία ματς που απομένουν και να «κλειδώσουν» την 3η θέση που θα οδηγήσει -υπό προϋποθέσεις- στο Europa League. Το 5-0 επί του Βόλου έφερε χαμόγελα, αλλά η αποστολή του Ολυμπιακού το βράδυ της Τετάρτης δεν θα είναι εύκολη, απέναντι σε μια ομάδα που «καίγεται» για τρίποντο, στην προσπάθειά της να κατακτήσει το πρωτάθλημα.