Η ΕΛ.ΑΣ. απαγόρευσε την οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών του Ολυμπιακού στην Τρίπολη
i

©intime

Η ΕΛ.ΑΣ. απαγόρευσε την οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών του Ολυμπιακού στην Τρίπολη

Sportal newsroom 19:34 - 24.10.2024 / Ανανεώθηκε: 19:34 - 24.10.2024

Η αστυνομία απαγόρευσε την οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών του Ολυμπιακού στην Τρίπολη για τον αγώνα με τον Αστέρα.

Ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στην Τρίπολη για τον αγώνα με τον Αστέρα στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Παρακολούθηση με drones από τη σουηδική αστυνομία λόγω του αγώνα Μάλμε - Ολυμπιακός
EUROPA LEAGUE

17:28 - 24.10.2024

Παρακολούθηση με drones από τη σουηδική αστυνομία λόγω του αγώνα Μάλμε - Ολυμπιακός

Σε ενημέρωσή της η σουηδική αστυνομία υποστήριξε πως ένα μεγάλο μέρος της πόλης του Μάλμε θα παρακολουθείται από drone, με αφορμή την αναμέτρηση που δίνει ο Ολυμπιακός κόντρα στην ομώνυμη ομάδα.

Η Ελληνική Αστυνομία όμως έβαλε «στοπ» στην οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών της ομάδας του Πειραιά. Παρόλα αυτά η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ έχει εξασφαλίσει θύρα για όποιον θέλει να πάει μεμονωμένα στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης για το παιχνίδι με τον Αστέρα AKTOR.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

«Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με Απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας του Ολυμπιακού, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 9ης αγωνιστικής, της SUPER LEAGUE 1, της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 27/10/2024 και ώρα 17:00 στο γήπεδο «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ», για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».