Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ

Σεντρίκ Μπακαμπού

i

Σεντρίκ Μπακαμπού/ ©intime

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ

Sportal newsroom 19:49 - 23.04.2023 / Ανανεώθηκε: 16:54 - 14.08.2024

Λίγη ώρα πριν από τη σέντρα έγιναν γνωστές οι επιλογές του Ζοσέ Ανιγκό για το ντέρμπι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» κόντρα στην ΑΕΚ, στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής των play offs της Super League

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (23/4, 21:00) για την πέμπτη αγωνιστική των play offs της Stoiximan Super League. Η ομάδα του Ζοσέ Ανιγκό θέλει να επιστρέψει στις νίκες με σκοπό να μειώσει τη διαφορά από τις πρώτες δύο θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Λίγη ώρα πριν από τη σέντρα έγιναν γνωστές οι επιλογές του Γάλλου τεχνικού σε ότι αφορά την ενδεκάδα στο ντέρμπι κόντρα στην Ένωση. Κάτω από τα δοκάρια θα κάτσει για ακόμη μία φορά ο Πασχαλάκης, έχοντας μπροστά του τους Ροντινέι, Μπα, Σισέ και Ρέαμπτσιουκ.

 Στο χώρο της μεσαίας γραμμής βρίσκεται ο Εμβιλά και ο Χουάνγκ, με τον Ματιέ Βαλμπουενά να παίρνει φανέλα βασικού στη θέση 10. Την τριάδα της επίθεσης συνθέτουν οι Φορτούνης, Μπιέλ και ο Μπακαμπού στην «αιχμή του δόρατος».

Αναλυτικά η ενδεκάδα: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Μπα, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Χουάνγκ, Βαλμπουενά, Μπιέλ, Φορτούνης, Μπακαμπού