Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ
i

© Intime

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:29 - 17.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:26 - 14.08.2024

Τις επιλογές του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ γνωστοποίησε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ο οποίος θα παρατάξει τους Έσε και Ποντένσε στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού.

Η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό ξεχωρίζει στην 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με την Ένωση να υποδέχεται τους Πειραιώτες στην έδρα της. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έκανε γνωστούς τους παίκτες που θα παραταχθούν στο βασικό σχήμα, επιλέγοντας τους Ντανιέλ Ποντένσε και Σαντιάγκο Έσε.

Αναλυτικότερα, κάτω από τα γκολπόστ θα βρίσκεται ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, έχοντας μπροστά του τους Φρέιρε και Ρέτσο στα στόπερ. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα βρίσκεται ο Ροντινέι και στο αριστερό ο Κίνι

Στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Καμαρά και Έσε, έχοντας σε πιο προωθημένο ρόλο τον Κώστα Φορτούνη. Όσον αφορά την επίθεση, στις πτέρυγες θα παίξουν οι Ποντένσε και Μασούρας, πίσω από τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί. 

ΑΕΚ vs Ολυμπιακός: Οι τέσσερις παίκτες-κλειδιά για τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:00 - 17.09.2023

ΑΕΚ vs Ολυμπιακός: Οι τέσσερις παίκτες-κλειδιά για τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ

ΑΕΚ και Ολυμπιακός αναμένεται να συγκεντρώσουν όλα τα βλέμματα το βράδυ της Κυριακής (17/9, 21:30), με τις δύο ομάδες να τίθενται αντιμέτωπες στην «OPAP Arena». Αμφότερες θα ψάξουν τη νίκη και σε αυτή τη «μάχη», ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα χρησιμοποιήσει τους κορυφαίους του... στρατιώτες.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού (4-2-3-1): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Φρέιρε, Κίνι, Καμαρά, Έσε, Φορτούνης, Ποντένσε, Μασούρας, Ελ Κααμπί