Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ντιέγκο Μαρτίνεθ

i

© Intime

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:19 - 01.10.2023 / Ανανεώθηκε: 13:04 - 14.08.2024

Με αρκετές αλλαγές σε σχέση με τον Άρη θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στα Γιάννενα, για το ματς της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League κόντρα στον ΠΑΣ.

Δύσκολο εμπόδιο έχει ο Ολυμπιακός πριν την Μπάτσκα Τόπολα, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τον ΠΑΣ Γιάννινα. Με φόντο την ευρωπαϊκή αναμέτρηση, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ προχώρησε σε αρκετές αλλαγές όσον αφορά την ενδεκάδα για το ματς της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Κάτω από τα γκολποστ θα βρίσκεται ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, με την τετράδα να συνθέτουν οι Ροντινέι - Ορτέγκα στα άκρα και Φρέιρε - Ντόη στα στόπερ. Ο δεύτερος είναι εκείνος που αντικαθιστά τον Ρέτσο, ο οποίος δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. 

Όσον αφορά τη μεσαία γραμμή, Καμαρά και Αλεξανδρόπουλος θα αγωνιστούν πίσω από τον προωθημένο Φορτούνη. Τέλος, στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, με τους Μπιέλ και Ποντένσε να καταλαμβάνουν τα άκρα. 

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού (Ντιέγο Μαρτίνεθ, 4-2-3-1): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Φρέιρε, Ντόη, Ορτέγκα, Καμαρά, Αλεξανδρόπουλος, Φορτούνης, Μπιέλ, Ποντένσε, Ελ Κααμπί