Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Βόλο

Ζοσέ Ανιγκό

i

© Intime

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Βόλο

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:00 - 30.04.2023 / Ανανεώθηκε: 16:43 - 14.08.2024

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Βόλο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και η αρχική ενδεκάδα του Ζοσέ Ανιγκό δεν περιλαμβάνει τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ ενώ επιστρέφει στις επιλογές ο Ντόι.

Ο Ολυμπιακός θέλει να επιστρέψει στις νίκες και το εμπόδιο του για να το κάνει αυτό είναι ο Βόλος, με τους Πειραιώτες να αντιμετωπίζουν τον σύλλογο της Μαγνησίας έχοντας ως φόντο την 7η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Ο Ζοσέ Ανιγκό έκανε γνωστή την ενδεκάδα της ομάδας του, η οποία δεν θα περιλαμβάνει τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, ενώ αντιθέτως σε σε αυτή βρίσκεται ο Ανδρέας Ντόι. Ειδικότερα, ο Τζολάκης θα βρίσκεται κάτω από τα γκολποστ, ενώ μπροστά του θα αγωνιστούν οι Ροντινέι, Σωκράτης, Ντόι και Ραμόν. Στη μεσαία γραμμή θα παραταχθούν οι Κασάμι και Εμβιλά, με πρωοθημένους τους Μπιέλ, Βαλμπουενά και Φορτούνη. Τέλος, στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Σεντρίκ Μπακαμπού.

Αναλυτικά οι παίκτες που επέλεξε ο Γάλλος τεχνικός (Ζοσέ Ανιγκό): Τζολάκης, Ροντινέι, Ντόι, Σωκράτης, Ραμόν, Εμβιλά, Κασάμι, Πεπ Μπιέλ, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Μπακαμπού