Η «καυτή» επιστροφή του Ολυμπιακού!

ΟΦΗ - Ολυμπιακός

i

© Intime

Η «καυτή» επιστροφή του Ολυμπιακού!

Διονύσης Βερβελές 13:30 - 25.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:45 - 14.08.2024

Το ματς με τον Παναιτωλικό και οι αγώνες «φωτιά» μέχρι το τέλος του 2023…

Ώρα επιστροφής για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά από τη διακοπή που υπήρξε για τις Εθνικές ομάδες, επιστρέφουν στα ματς της Ελλάδας και συγκεκριμένα της Super League, έχοντας να αντιμετωπίσουν τον Παναιτωλικό μέσα στο γήπεδό τους. Θεωρητικά πάντα ένα ματς όχι μεγάλης επικινδυνότητας, αφού ο Παναιτωλικός αυτήν τη στιγμή είναι στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, όμως, είναι ματς που ο Μαρτίνεθ προσέχει για να… έχει. Γι’ αυτό και δεν υπάρχει καμία χαλαρότητα στους «ερυθρόλευκους», διότι τα πράγματα και βαθμολογικά έχουν στενέψει, μετά την απόφαση για το ντέρμπι των αιωνίων.

Βλέπετε και το πρόγραμμα που έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός μέχρι το τέλος του 2023, είναι τέτοιο που δεν του επιτρέπει σε καμία περίπτωση να χαλαρώσει.

Έτσι όπως είναι αυτήν τη στιγμή τα πράγματα οι «ερυθρόλευκοι» θεωρητικά έχουν να παίξουν σε τρεις διοργανώσεις μέχρι το τέλος του ημερολογιακού χρόνου και έχουν μπροστά τους ματς τα οποία μπορούν να κρίνουν την πορεία τους και στις τρεις διοργανώσεις! Στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός από τη μία δεν έχει να δώσει κάποιο ντέρμπι, όμως, από την άλλη αρχίζουν μετά τον Παναιτωλικό τα σερί εκτός έδρας ματς που έχει να παίξει. Από εκεί και πέρα, υπάρχει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο μέσα στη Λεωφόρο, ένα ματς βέβαια που θα δούμε αν θα γίνει. Η ΕΠΟ δεν αλλάζει την ημερομηνία παρά τη διαφωνία της αστυνομίας, αλλά…

Η τρίτη διοργάνωση είναι το Europa League. Στην Ευρώπη οι Πειραιώτες έχουν ματς που θα κρίνουν πρώτα απ' όλα αν θα συνεχίσουν να παίζουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και από εκεί και πέρα που. Θα χρειαστεί υπέρβαση και συνδυασμός αποτελεσμάτων για το Europa League, αλλά ένα «Χ» στη Γερμανία την Πέμπτη και ήττα της Μπάτσκα Τόπολα από τη Γουέστ Χαμ, «κλειδώνει» το εισιτήριο για το Conference League.

Ας δούμε τι έχει το καλεντάρι ως το τέλος του 2023. Σήμερα, το ματς με τον Παναιτωλικό στο κεκλεισμένων των θυρών Καραϊσκάκη. Από εκεί και πέρα, έχει την προσεχή Πέμπτη στις 30 του μήνα τον εκτός έδρας αγώνα για το Europa League απέναντι στη Φράιμπουργκ. Μετά επιστρέφει στο πρωτάθλημα με το ματς στο Βόλο την άλλη Κυριακή και... καπάκι στις 6 Δεκεμβρίου έχει οριστεί το ματς στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο.

Κατέθεσε την προσφυγή στο CAS ο Ολυμπιακός - Πότε μαθαίνει την ημερομηνία εκδίκασης
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:04 - 24.11.2023

Κατέθεσε την προσφυγή στο CAS ο Ολυμπιακός - Πότε μαθαίνει την ημερομηνία εκδίκασης

Ο Ολυμπιακός το βράδυ της Πέμπτης (23/11) κατέθεσε την προσφυγή του στο ανώτατο δικαστήριο επίλυσης αθλητικών διαφορών, ωστόσο από βδομάδα θα μάθει την ημερομηνία εκδίκασης.

Αν γίνει επαναλαμβάνουμε… Στις 10/12 ξεκινά ο δεύτερος γύρος της Super League με τον Πανσερραϊκό εκτός έδρας, μετά ολοκληρώνεται ο όμιλος στο Europa League με την Μπάτσκα Τόπολα στις 14/12 και ακολουθούν δύο εκτός έδρας ματς για το πρωτάθλημα, με τον Ατρόμητο στις 17 και τη Λαμία στις 21 του μήνα. Συνολικά οκτώ ματς έχει να δώσει ο Ολυμπιακός μέχρι το τέλος του 2023, αν γίνει αυτό του Κυπέλλου. Σίγουρα, επτά… Δεν είναι και λίγα μέσα σε διάστημα μικρότερο του ενός μήνα. Ματς που μπορούν να δείξουν πολλά πάντως…