Η ξενάγηση του Ολυμπιακού στο προπονητικό κέντρο στην Αυστρία (vid)
i

©intime

Η ξενάγηση του Ολυμπιακού στο προπονητικό κέντρο στην Αυστρία (vid)

Sportal newsroom 11:06 - 08.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:03 - 14.08.2024

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του στην Αυστρία και η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ με ένα βίντεο ξενάγησε τους φιλάθλους της στο προπονητικό κέντρο που βρίσκεται.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία στην Αυστρία ενόψει της νέας σεζόν και σήμερα (8/7, 18:00) έχει το πρώτο φιλικό απέναντι στη Σλοβάτσκο. Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ λοιπόν με ένα βίντεο ξενάγησε στους φιλάθλους της το προπονητικό κέντρο, στο οποίο βρίσκεται η ομάδα. Από τα αποδυτήρια, το γυμναστήριο μέχρι και το γήπεδο στο οποίο γίνονται οι προπονήσεις.

Οι «ερυθρόλευκοι» ενόψει του πρώτου τεστ με τη τσέχικη ομάδα στη χθεσινή (7/7) προπόνηση δούλεψαν περισσότερο πάνω στην τακτική. Στόχος της προπόνησης ήταν το χτίσιμο του παιχνιδιού από πίσω, αλλά και τη σωστή οργάνωση σε καταστάσεις πίεσης

Την ίδια ώρα που η προετοιμασία συνεχίζεται ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της πρώτης του μεταγραφής. Συγκεκριμένα ο λόγος γίνεται για τον 35χρονο μέσο Βιθέντε Ιμπόρα, ο οποίος τη χρονιά που μας πέρασε αγωνιζόταν στη Λεβάντε

Μάλιστα ο Αντόνιο Κορδόν δεν έδωσε το παρόν στη χθεσινή (7/7) απογευματινή προπόνηση, προκειμένου να ταξιδέψει στην Ισπανία και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του 35χρονου. Ο Ισπανός μέσος την περασμένη σεζόν έπαιζε ως δανεικός στη Λεβάντε από τη Βιγιαρεάλ. Είχε 43 συμμετοχές με δύο γκολ. 

Ανήκει στη Βιγιαρεάλ και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Παρόλα αυτά φαίνεται ότι δεν υπολογίζεται από τα «κίτρινα υποβρύχια», με το σενάριο να μείνει ελεύθερος τη νέα σεζόν να είναι αρκετά πιθανό.