Η πτήση, ο καιρός στο Λονδίνο και η καλή εικόνα

Ο Πασχαλάκης

i

© Intime

Η πτήση, ο καιρός στο Λονδίνο και η καλή εικόνα

Διονύσης Βερβελές 17:13 - 08.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:08 - 14.08.2024

Το ταξίδι των «ερυθρολεύκων» και παρασκήνια από αυτό…

Στο Λονδίνο βρίσκεται η αποστολή του Ολυμπιακού, με τους «ερυθρόλευκους» να πετούν από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 11:00. Ο Ολυμπιακός προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Στάνστεντ στο Λονδίνο, το πιο κοντινό στην περιοχή του Στράσφορντ, όπου και βρίσκεται και το γήπεδο της Γουέστ Χαμ. 

Η πτήση κράτησε τρεισήμισι ώρες, με τους Πειραιώτες να προσγειώνονται στο Λονδίνο στις 14:30 (12:30 ώρα Αγγλίας). Η πτήση ήταν καλή, χωρίς προβλήματα και στην Αγγλία, η ομάδα συνάντησε σίγουρα έναν διαφορετικό καιρό, σε σύγκριση με τις συνθήκες της Αθήνας, απ’ όπου και αναχώρησε. 

Δεκαπέντε βαθμοί Κελσίου κάτω, από τους 25 στους 10 και με τις εκτιμήσεις μάλιστα που ήθελαν ακόμη και βροχή να δικαιώνονται. Ένα ψιλόβροχο πέφτει στο Λονδίνο και είναι πιθανό να υπάρχει και την ώρα του αγώνα. 

Οι περισσότεροι παίκτες κατά τη διάρκεια της πτήσης, είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, άλλοι κοιμήθηκαν, άλλοι χαλάρωσαν βλέποντας κάποια ταινία στα tablet τους ή διαβάζοντας και βιβλία. 

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ από την πλευρά του, είχε κάποιες κουβέντες με τους συνεργάτες του, με τους οποίους έχει πολλές επαφές τις τελευταίες ημέρες. Νιώθει μια πίεση να υπάρχει, ξέρει πως πρέπει η ομάδα του να παρουσιαστεί καλή και σε αυτό τον άξονα, θα προσπαθήσει να «χτίσει» το καλύτερο δυνατό σχήμα. 

Μόγες: «Ο Ολυμπιακός είναι μια από τις καλύτερες ομάδες που έχουμε παίξει στην Ευρώπη»
EUROPA LEAGUE

16:46 - 08.11.2023

Μόγες: «Ο Ολυμπιακός είναι μια από τις καλύτερες ομάδες που έχουμε παίξει στην Ευρώπη»

Ο προπονητής της Γουέστ Χαμ, Ντέιβιντ Μόγες, μίλησε ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό και δήλωσε πως η ελληνική ομάδα είναι μια από τις καλύτερες που έχουν παίξει στην Ευρώπη.

Οι ευχές σε Κουντούρη

Την ονομαστική του εορτή έχει ο Μιχάλης Κουντούρης. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και πρόεδρος του Ερασιτέχνη, όπως ήταν αναμενόμενο δέχθηκε πολλές ευχές από τους ανθρώπους της ομάδας για τη γιορτή του. Πάντα κοντά και αυτός στην ομάδα και εν αναμονή απαντήσεων για τα όσα κατήγγειλε πριν λίγες ημέρες στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε στο Καραϊσκάκη