Η θέληση του Μπιανκόν υπάρχει…

Η θέληση του Μπιανκόν υπάρχει…

Διονύσης Βερβελές 14:00 - 01.10.2023 / Ανανεώθηκε: 13:04 - 14.08.2024

Ο Γάλλος έχει κάνει και προπονήσεις, δεν είναι μόνο το ματς κόντρα στην Καλλιθέα.

Όταν ο Ολυμπιακός ζητούσε τη δημιουργία νέων ομάδων, το σκεπτικό ήταν η αξιοποίηση νέων παιδιών, αλλά και η χρησιμοποίηση παικτών της πρώτης ομάδας, που επέστρεφαν από προβλήματα τραυματισμών ή δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Να μην ξεχνάμε πως πέρσι για παράδειγμα, με τον Ολυμπιακό Β’, αγωνίστηκε και ο Κώστας Φορτούνης, πριν επιστρέψει με την πρώτη ομάδα.

Ο Ολυμπιακός εδώ και ημέρες, έχει ανακοινώσει την απόκτηση του Ζουλιάν Μπιανκόν, ο οποίος βέβαια προέρχεται από σημαντικό διάστημα απουσίας, λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε. Ο Μπιανκόν, δεν ήταν στα πλάνα του Κούπερ για την πρώτη ομάδα της Νότιγχαμ. 14 Αυγούστου, έπαιξε για μία ώρα στο ματς της δεύτερης ομάδας της Νότιγχαμ με τη Μίντλεσμπρο. Ένα μήνα μετά (18 Σεπτεμβρίου για την ακρίβεια), ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό.

Έτοιμος για να μπει να παίξει με την πρώτη ομάδα δεν είναι. Και σε αυτό το πλαίσιο, ακόμη και τις πρώτες του προπονήσεις στην Ελλάδα, τις έκανε με τον Ολυμπιακό Β’. Σήμερα (1/10), έρχεται η ώρα να παίξει και απέναντι στην Καλλιθέα, με στόχο να πάρει χρόνο, ρυθμό, να μπορέσει να είναι καλύτερα και να τεθεί σύντομα στη διάθεση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Βέβαια, με το πρόγραμμα που υπάρχει, το πιο πιθανό είναι αυτό να γίνει τέλη Οκτώβρη-αρχές Νοέμβρη. Και αν ο Μαρτίνεθ αποφασίσει πως είναι στο επίπεδο που θέλει για να του δώσει τον ανάλογο χρόνο. Εδώ άλλωστε βλέπουμε πως ακόμη δεν έχουμε δει τον Ρίτσαρντς.

Ο Μπιανκόν πάντως, δείχνοντας πως θέλει να παίξει με τον Ολυμπιακό Β’, βγάζει μια πίστη στη νέα του αρχή, πως θα μπορέσει σύντομα να είναι στο επίπεδο που θέλει και ο προπονητής. Εκτός από το κέντρο της άμυνας άλλωστε, ο Μπιανκόν παίζει δεξιά, μπορεί να βοηθήσει κι εκεί…