Δημοσίευμα «βόμβα» για Ουνάς: «Η Αλ Σαντ θέλει να τον πάρει μέσα από τα χέρια του Ολυμπιακού»

Ο Αντάμ Ουνάς με τη φανέλα της Λιλ - Φωτ. IMAGO

Δημοσίευμα «βόμβα» για Ουνάς: «Η Αλ Σαντ θέλει να τον πάρει μέσα από τα χέρια του Ολυμπιακού»

Κώστας Τόπας 12:14 - 27.09.2024 / Ανανεώθηκε: 12:21 - 27.09.2024

Δημοσίευμα από το «Foot Mercato» αποκαλύπτει ότι η Αλ Σαντ θέλει να μπει σφήνα στην υπόθεση του Αντάμ Ουνάς και να τον αρπάξει μέσα από τα χέρια του Ολυμπιακού.

Μπορεί πριν από μερικά 24ωρα ο Αντάμ Ουνάς να λογιζόταν ως παίκτης του Ολυμπιακού, όπως άλλωστε είχε αποκαλύψει και ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, λέγοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» ήρθαν σε συμφωνία με τον 27χρονο Αλγερινό εξτρέμ. Αλλά όπως φαίνεται τα δεδομένα είναι διαφορετικά.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει δημοσίευμα του «Foot Mercato», το οποίο αποκαλύπτει εμπλοκή της Αλ Σαντ στην υπόθεση της μεταγραφής του Άνταμ Ουνάς στον Ολυμπιακό.

«Η Αλ Σαντ προσπαθεί να εμπλακεί στη μεταγραφή του Ουνάς στον Ολυμπιακό. Οι διαπραγματεύσεις με την ομάδα του Κατάρ είναι στο τελικό στάδιο και είναι φαβορί για την απόκτησή του. Ο παίκτης είναι στην Αθήνα και πέρασε ιατρικές εξετάσεις, αλλά τώρα θέλει να πάει στο Κατάρ», αναφέρει χαρακτηριστικά δημοσίευμα.

Πάντως, ο Αλγερινός βρίσκεται ήδη στη χώρα μας και σύμφωνα με την εν λόγω πηγή πέρασε ήδη τα ιατρικά για λογαριασμό των Πειραιωτών. Παρ' όλα αυτά το «Foot Mercato» αποκαλύπτει ότι ο Ουνάς βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την ομάδα του Κατάρ και επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του εκεί.

Ο Αλγερινός ήταν ελεύθερος στην αγορά από τον περασμένο Ιούλιο, απ' όταν έφυγε και από τη Λιλ27χρονος Αλγερινός εξτρέμ, ο οποίος αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια στα δύο φτερά της επίθεσης και ως επιτελικός χαφ, έχει καταγράψει στην καριέρα του μέχρι στιγμής 215 επαγγελματικές συμμετοχές με 29 γκολ και 19 ασίστ. Τη σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε σε 26 αγώνες με τη Λιλ έχοντας απολογισμό ένα γκολ.

Επιπλέον έχει φορέσει τη φανέλα της Νάπολι (62 ματς, 7 γκολ, 1 ασίστ), της Μπορντό (60 ματς, 10 γκολ, 6 ασίστ), της Κροτόνε (15 ματς, 4 γκολ, 4 ασίστ) και της Κάλιαρι (10 ματς, 1 ασίστ). Επιπλέον, ο Ουνάς έχει αγωνιστεί σε 28 παιχνίδια με την εθνική ομάδα της Αλγερίας, μετρώντας μάλιστα πέντε γκολ.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες, ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο είχε τονίσει ότι ο Ουνάς θα βάλει την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους κατόχους του Conference League. Το θέμα πλέον φαίνεται πως έχει πάρει άλλη διάσταση και εντός των επόμενων ωρών η υπόθεση αναμένεται να ξεκαθαρίσει, είτε θετικά είτε αρνητικά για τους «ερυθρόλευκους».