Ολυμπιακός: Η αλήθεια και οι φήμες για τα εισιτήρια της Φιορεντίνα

Οι οπαδοί της Φιορεντίνα

i

Photo by Andrea Martini/NurPhoto via Getty Images

Ολυμπιακός: Η αλήθεια και οι φήμες για τα εισιτήρια της Φιορεντίνα

Διονύσης Βερβελές 22:30 - 17.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:17 - 29.05.2024

Τι ισχύει τελικά με τα εισιτήρια που έχουν οι Ιταλοί για τον τελικό…

Έβγαλε ο Ολυμπιακός την ανακοίνωσή του για τα εισιτήρια του τελικού με τη Φιορεντίνα για το τρόπαιο του Conference League. Οι διαδικασίες πλέον είναι γνωστές, για να μπορέσει κάποιος από τους κατόχους διαρκείας των «ερυθρόλευκων» να πάρει εισιτήριο και να εξασφαλίσει τη θέση του στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αντιθέτως, η Φιορεντίνα είχε βγάλει ανακοίνωση για την κυκλοφορία των δικών της εισιτηρίων κάποιες ημέρες πιο πριν και μάλιστα δεν ήταν και λίγοι οι Έλληνες φίλαθλοι του Ολυμπιακού οι οποίοι προσπάθησαν να πάρουν εισιτήρια ακόμη και μέσα στην κερκίδα των Ιταλών. Κάποιοι ενδεχομένως να το κατάφεραν, όπως υποστηρίζουν στα social media, αλλά δεν αποκλείεται τα εισιτήρια αυτά να ακυρωθούν. Γίνονται έλεγχοι, διπλοί και τριπλοί. 

«Επιτάσσεται» το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» για τους VIP του Europa Conference League - Η απάντηση Άδωνι Γεωργιάδη
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

21:19 - 17.05.2024

«Επιτάσσεται» το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» για τους VIP του Europa Conference League - Η απάντηση Άδωνι Γεωργιάδη

Τα περιστατικά από τους VIP του τελικού του Europa Conference League θα εξυπηρετηθούν κατά προτεραιότητα από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπως έγινε γνωστό μέσω εγγράφου. Στην κριτική απάντησε ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Πρώτα απ' όλα εισιτήρια είχαν δικαίωμα να πάρουν όσοι είναι μέλη της Φιορεντίνα, έπρεπε να έχουν αγοράσει την αντίστοιχα κάρτα φιλάθλου που κόστιζε 45 ευρώ. Όσοι όμως έκαναν την κίνηση και την αγόρασαν τη συγκεκριμένη κάρτα πάλι «κόλλησαν» στη διαδικασία γιατί η Φιορεντίνα δεν επέτρεπε μέσω του συστήματός της να δώσει εισιτήρια σε ανθρώπους με καταγωγή από την Ελλάδα ή την Κύπρο. Επίσης την Παρασκευή που βγήκαν και άλλα εισιτήρια online, ζητούσαν τόπο διαμονής στην Ιταλία, αριθμό φορολογικού μητρώου, πολλά… 

Η φήμη για επιστροφή εισιτηρίων

Από εκεί και πέρα την προηγούμενη εβδομάδα βγήκαν διάφορα δημοσιεύματα, από το εξωτερικό και κυρίως από την Ιταλία, πως η Φιορεντίνα από τις 9.000 εισιτήρια που δικαιούται θα χρειαστεί μόνο τις 3.000. Κάτι βέβαια το οποίο δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ και αυτό το οποίο τόνιζαν από την πλευρά του Ολυμπιακού ήταν ότι τέτοια ενημέρωση δεν υπήρξε ποτέ επίσημα από τους Ιταλούς και την UEFA.

«Οπαδοί της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού αγοράζουν εισιτήρια για να στηρίξουν τη Φιορεντίνα»
CONFERENCE LEAGUE

20:12 - 17.05.2024

«Οπαδοί της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού αγοράζουν εισιτήρια για να στηρίξουν τη Φιορεντίνα»

Το τελευταίο χρονικό διάστημα κυκλοφορούν κάποιες φήμες, οι οποίες κάνουν λόγο για προσπάθεια των φίλων του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ να... στηρίξουν τη Φιορεντίνα στον τελικό του Conference League.

Οπότε η φήμη αυτή των δημοσιευμάτων δεν επιβεβαιώθηκε, από τη στιγμή κιόλας που φτάσαμε στο... τώρα που οι ίδιοι οι Ιταλοί αναφέρουν πως η Φιορεντίνα είναι κοντά στο sold out των εισιτηρίων της. Άρα αν ισχύει κάτι τέτοιο, οι Ιταλοί δεν πρόκειται να επιστρέψουν ποτέ εισιτήρια και τα πράγματα θα μείνουν ως έχουν. Αν και από την πλευρά της UEFA είχε διαρρεύσει πως σε περίπτωση που η Φιορεντίνα γυρίσει εισιτήρια, θα διανεμηθούν από εκείνη στην αγορά.