Η αναμονή για Φορτούνη και οι προτάσεις από Σαουδική Αραβία, Τουρκία και Αμερική

Κώστας Φορτούνης

i

©Intime

Η αναμονή για Φορτούνη και οι προτάσεις από Σαουδική Αραβία, Τουρκία και Αμερική

Διονύσης Βερβελές 18:41 - 24.06.2024 / Ανανεώθηκε: 23:05 - 24.06.2024

Δε βιάζεται ο Έλληνας μεσοεπιθετικός για το επόμενο βήμα της καριέρας του, με προτεραιότητα τον Ολυμπιακό…

Δεν έχει σημειωθεί κάποια εξέλιξη στο θέμα του Κώστα Φορτούνη, τον οποίο ο Ολυμπιακός τον θέλει για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Είναι ο αρχηγός της ομάδας, είχε μία πολύ καλή σεζόν και συνεργασία με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και ο έμπειρος τεχνικός έχει δώσει θετική εισήγηση για την παραμονή του παίκτη, πέρα από το γεγονός των όσων αντιπροσωπεύει πλέον στους «ερυθρόλευκους» ο Φορτούνης μετά από τόσα χρόνια παρουσίας του στην ομάδα.

Το συμβόλαιο του Έλληνα μεσοεπιθετικού λήγει στο τέλος Ιουνίου, κάτι το οποίο σημαίνει πως μπορεί να πάει όπου θέλει ο ίδιος για την ερχόμενη σεζόν. Ο Ολυμπιακός φέρεται να είχε κάνει την πρόταση ανανέωσης συμβολαίου στον Φορτούνη μέσα στη χρονιά, χωρίς όμως να υπάρχει κάποια θετική εξέλιξη. Όπως επίσης οι δύο πλευρές μίλησαν και με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

«Θεωρώ πως το προβάδισμα το έχει...»: Ποιος θα κατακτήσει τη Stoiximan Super League σύμφωνα με το ChatGPT
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:58 - 23.06.2024

«Θεωρώ πως το προβάδισμα το έχει...»: Ποιος θα κατακτήσει τη Stoiximan Super League σύμφωνα με το ChatGPT

Στην ερώτηση «Ποιος θεωρείς πως θα πάρει το πρωτάθλημα» απάντησε η τεχνητή νοημοσύνη, με το ChatGPT να... λέει τη δική του γνώμη για το ποιος θα βρεθεί στην κορυφή της Stoiximan Super League.

Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν στον Φορτούνη πως τον θέλουν και τη σεζόν που έρχεται, όμως και πάλι δεν υπήρξε κάποια απάντηση από την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Και αυτός, θέλει να συνεχίσει στην ομάδα του Πειραιά, αλλά από την άλλη φαίνεται πως θέλει και ο ίδιος από την πλευρά του να καρπωθεί την κατάκτηση του Conference League και επί της ουσίας ίσως να είναι και το τελευταίο του μεγάλο συμβόλαιο.

Δεν έχει επίσημη πρόταση

Τις τελευταίες ημέρες έχουν ακουστεί αρκετά για ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού για τον Φορτούνη. Τόσο από τη Σαουδική Αραβία, όσο όμως και από την Τουρκία, ενώ και η Αμερική είναι ένας πιθανός προορισμός αφού μέσα στη σεζόν είχαν υπάρξει δύο ομάδες που είχαν δείξει ότι τους αρέσει ο Έλληνας ποδοσφαιριστής. Για την ώρα, όμως, δεν φαίνεται να έχει υπάρξει κάποια επίσημη πρόταση στα χέρια του Φορτούνη, αλλά έχει σταλεί το μήνυμα στον εκπρόσωπό του ότι τον θέλουν και σύντομα θα επισημοποιηθεί και αυτό το ενδιαφέρον.

«Μάθε μπαλίτσα από τον... άρχοντα!»
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

18:56 - 23.06.2024

«Μάθε μπαλίτσα από τον... άρχοντα!»

Τέσσερα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από εκείνο τον Ιούνιο, που όλος ο υγιής κόσμος του ελληνικού ποδοσφαίρου λύγησε στο άκουσμα του θανάτου ενός ανθρώπου ρομαντικού. Που χάραξε την δική του ιστορία και αγαπήθηκε όσο λίγοι από φίλους και «εχθρούς».

Ο παίκτης από την πλευρά του όμως δείχνει και να μη βιάζεται για το επόμενο βήμα της καριέρας του. Έχει τονίσει στον μάνατζέρ του ότι θα περιμένει μέχρι να μιλήσει ξανά με τον Ολυμπιακό και δεν αποκλείεται αυτό το ραντεβού να γίνει ακόμη και απευθείας με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Υπάρχουν είκοσι ημέρες μέχρι να ταξιδέψει η ομάδα στην Ολλανδία, ως τότε θα έχει «κλειδώσει».