Η ανανέωση του Ρέτσου και το ενδιαφέρον από την Ευρώπη

Παναγιώτης Ρέτσος

i

©Intime

Η ανανέωση του Ρέτσου και το ενδιαφέρον από την Ευρώπη

Διονύσης Βερβελές 11:32 - 16.08.2024 / Ανανεώθηκε: 11:32 - 16.08.2024

Είχε «ενοχλήσεις» ο Έλληνας αμυντικός, αλλά προτίμησε την παραμονή…

Ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός την ανανέωση του Παναγιώτη Ρέτσου, ο οποίος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο μέχρι το 2028. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής πέρασε από 40 κύματα με την επιστροφή του στους «ερυθρόλευκους». Μέχρι, όμως, που από τα μέσα της προηγούμενης σεζόν είναι βασικός και δεν... κουνιόταν από την αρχική ενδεκάδα. Μάλιστα ήταν και ένας από τους πρωταγωνιστές της κατάκτησης του Conference League, «δένοντας» όμως και πολύ καλά με τον Κάρμο ως παρτενέρ του στο κέντρο της άμυνας. Και φέτος φαίνεται πως θα είναι από τους βασικούς παίκτες των «ερυθρόλευκων».

Άλλωστε είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος δε σταματά να δουλεύει και αυτό είναι κάτι που αρέσει όχι μόνο στον Μεντιλίμπαρ, αλλά στους περισσότερους προπονητές. Έτσι και ο Ρέτσος αποτελεί ένα καλό εργαλείο για τον οποιονδήποτε κόουτς.

Η αλήθεια είναι πως ο Ολυμπιακός έχει ενεργήσει στην περίπτωση Ρέτσου από νωρίς. Το προηγούμενο συμβόλαιο του Έλληνα ποδοσφαιριστή έληγε σε έναν χρόνο, όμως η διοίκηση των Πειραιωτών από την προετοιμασία και όταν η ομάδα ήταν στην Ολλανδία, είχε δείξει τις προθέσεις της στην πλευρά του Ρέτσου.

Η πρόταση των «ερυθρόλευκων» ήταν συγκεκριμένη και αρκετά καλή για τον 26χρονο παίκτη. Από την πλευρά του ο Ρέτσος δεν το πολυσκέφτηκε, είπε το «ναι» και έτσι υπέγραψε ένα νέο συμβόλαιο μέχρι το 2028, με αυξημένες οικονομικές απολαβές.

Το γεγονός πως ο ποδοσφαιριστής από την πλευρά του ήθελε να συνεχίσει να είναι στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, φαίνεται από το γεγονός πως δεν ασχολήθηκε με άλλες ομάδες. Μετά την επιτυχία της κατάκτησης του Conference League, ο Ρέτσος είχε κάποιες «ενοχλήσεις» από συλλόγους του εξωτερικού. Ομάδες από Ολλανδία και Ιταλία πλησίασαν τον παίκτη, όμως ο ίδιος δεν ήθελε να ακούσει το οτιδήποτε. Υπήρξε ενδιαφέρον και από τη Γερμανία. Ξέρει πάντως και ο ίδιος πως ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που τον έχει φτάσει μέχρι εδώ, στην κορυφή και από τη στιγμή που σε νεαρή ηλικία βγήκε στο εξωτερικό και έπαιξε, τώρα θέλει να μείνει στην πατρίδα του και στον αγαπημένο του Ολυμπιακό.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!