Ολυμπιακός: Ποιες είναι οι σκέψεις για τον Αγκιμπού Καμαρά

Αγκιμπού Καμαρά

i

©Intime

Ολυμπιακός: Ποιες είναι οι σκέψεις για τον Αγκιμπού Καμαρά

Διονύσης Βερβελές 18:20 - 11.06.2024 / Ανανεώθηκε: 18:21 - 11.06.2024

Ο Μαντί αποτελεί παρελθόν, «παίζει» για την ΑΕΚ, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» έχουν και άλλη μία απόφαση…

Ο Ολυμπιακός δεν έχει να ασχοληθεί μόνο με τους ποδοσφαιριστές που είχε στο ρόστερ του τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, αλλά έχει και αρκετούς παίκτες οι οποίοι είχαν δοθεί υπό τη μορφή δανεισμού κυρίως σε ομάδες του εξωτερικού, αλλά και της Ελλάδας.

Μία απ' αυτές τις περιπτώσεις είναι του Αγκιμπού Καμαρά. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός είχε δοθεί από τους «ερυθρόλευκους» υπό τη μορφή δανεισμού στον Ατρόμητο από το δεύτερο μισό της σεζόν 2022-23, όπως και σε όλη την αγωνιστική περίοδο της χρονιάς που πέρασε. Ο δανεισμός του φτάνει στο τέλος του τώρα τον Ιούνιο, κάτι το οποίο σημαίνει πως θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό.

Εάν υπολογίζεται ή όχι από την ομάδα του Πειραιά, είναι κάτι το οποίο θα το αποφασίσει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Οι «ερυθρόλευκοι» όταν είχε παίξει τα πρώτα του ματς ο Αγκιμπού πίστεψαν σε αυτόν και περιμέναν να δώσει πολλά στην ομάδα. Ωστόσο, η συνέχεια δε βοήθησε τον παίκτη και για αυτό είχε δοθεί ως δανεικός.

Στον Ατρόμητο ναι μεν δεν είχε πολλά γκολ και ασίστ, αλλά τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις με τους Περιστεριώτες στο πρωτάθλημα. Συνολικά έπαιξε 22 ματς, στα περισσότερα ως βασικός και αγωνίστηκε σε τέσσερις διαφορετικές θέσεις. Έπαιξε σε όλες τις θέσεις του κέντρου, καθώς «έβγαλε» έξι ματς πίσω από τον επιθετικό, άλλα τόσα παιχνίδια ως αριστερό εξτρέμ, πέντε αγώνες ως κεντρικός μέσος και σε μόλις δύο αγώνες χρησιμοποιήθηκε ως δεξιός εξτρέμ, έχοντας όμως σημειώσει δύο γκολ στα παιχνίδια του Ατρόμητου.

Είναι πολύ πιθανό ο Αγκιμπού Καμαρά να συμπεριληφθεί στην προετοιμασία του Ολυμπιακού, έτσι ώστε να τον δει ο Βάσκος τεχνικός και να αποφασίσει για το μέλλον του παίκτη. Εάν δηλαδή θα του δώσει μία θέση στο ρόστερ ή θα δοθεί και πάλι ως δανεικός ή εάν προκύψει κάποια πρόταση να φύγει ως μεταγραφή.