Χωρίς Μαρτίνς και Μασούρα ο Ολυμπιακός κόντρα στον Ατρόμητο

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

i

©Intime

Χωρίς Μαρτίνς και Μασούρα ο Ολυμπιακός κόντρα στον Ατρόμητο

Δημήτρης Χούπης 14:32 - 28.09.2024 / Ανανεώθηκε: 14:37 - 28.09.2024

Γνωστή έγινε η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, στην οποία υπάρχει η απουσία του Μαρτίνς και του Μασούρα, αλλά κα η επιστροφή των παικτών της Κ19.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο στο Γ. Καραϊσκάκης στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα με Παναιτωλικό, Άρη και Λυών για το Europa League θέλει να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στην ομάδα του Περιστερίου.

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ έκανε γνωστή την αποστολή για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στην οποία υπάρχουν απουσίες. Αυτή του Μασούρα και του Μαρτίνς, αλλά και των Μπιανκόν, Πιρόλα. Από την άλλη ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έβαλε και πάλι στην αποστολή δύο παίκτες από την Κ19, τον Μπάμπη Κωστούλα και τον Μουζακίτη.

Η αποστολή αναλυτικά: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Αναγνωστόπουλος, Ορτέγκα, Κάρμο, Κοστίνια, Ρόντινεϊ, Ρέτσος, Αποστολόπουλος, Ντόη, Στάμενιτς, Βέλντε, Γκαρθία, Γουίλιαν, Τσικίνιο, Ολιβέιρα, Έσε, Μουζακίτης, Ελ Κααμπί, Γιάρεμτσουκ, Κωστούλας.

Έφτασε Αθήνα και υπογράφει ο Γιαζιτσί

Ο Γιουσούφ Γιαζιτσί έφτασε στην Αθήνα και ετοιμάζεται να ενσωματωθεί στον Ολυμπιακό. Ο Τούρκος επιθετικός έφτασε τα ξημερώματα του Σαββάτου (28/9) στην Ελλάδα για α υπογράψει το συμβόλαιό του και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους «ερυθρόλευκους».

Μέσα στις επόμενες ώρες μάλιστα αναμένεται να ανακοινωθεί από την ομάδα του Πειραιά στην οποία θα αγωνίζεται για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Τούρκος είχε μείνει ελεύθερος από τη Λιλ και έκτοτε είχε μείνει χωρίς ομάδα, με αποτέλεσμα αυτό να το εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός και να τον κάνει δικό του.