Χωρίς Μαρτίνς αλλά με Τσικίνιο ο Ολυμπιακός κόντρα στον Λεβαδειακό

Ζέλσον Μαρτίνς

i

©Intime

Χωρίς Μαρτίνς αλλά με Τσικίνιο ο Ολυμπιακός κόντρα στον Λεβαδειακό

Sportal newsroom 21:16 - 19.10.2024 / Ανανεώθηκε: 21:23 - 19.10.2024

Γνωστή έγινε η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό στο Καραϊσκάκης για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την ισοπαλία κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, ενώ η ομάδα της Λειβαδιάς θα παίξει για την έκπληξη.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε γνωστή την αποστολή για το παιχνίδι με τους Βοιωτούς, στην οποία εκτός είναι ο Ζέλσον Μαρτίνς, αλλά και οι Αποστολόπουλος, Γουίλιαν. Εκτός είναι και ο Γιαζίτσι παρόλο που θεωρούταν πως μπορεί να κάνει ντεμπούτο απέναντι στον Λεβαδειακό.

Πρώην προπονητής του Ολυμπιακού εμφανίστηκε σε πασίγνωστο anime: «Πέτυχα τη συγκεκριμένη σκηνή και χάρηκα πολύ»
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

20:21 - 18.10.2024

Πρώην προπονητής του Ολυμπιακού εμφανίστηκε σε πασίγνωστο anime: «Πέτυχα τη συγκεκριμένη σκηνή και χάρηκα πολύ»

Το Blue Lock είναι μια ιαπωνική σειρά anime η οποία κάνει... θραύση σε ολόκληρο τον κόσμο. Σε αυτή, λοιπόν, εμφανίστηκε ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Ζίκο, ο οποίος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του όταν αντίκρυσε τον εαυτό του σε μία από τις σκηνές της σειράς.

Από την άλλη όμως επέστρεψε ο Τσικίνιο ο οποίος απουσίασε από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό λόγω ενός τραυματισμού που είχε αποκομίσει από την αναμέτρηση με την Μπράγκα. Στην αποστολή ακόμα είναι και ο Ανδρούτσος.

Η αποστολή αναλυτικά: Τζολάκης, Μπότης, Αναγνωστόπουλος, Ροντινέι, Κοστίνια, Ορτέγκα, Κάρμο, Ρέτσος, Μπιανκόν, Πιρόλα, Ανδρούτσος, Ντόη, Τσικίνιο, Έσε, Μουζακίτης, Ολιβέιρα, Γκαρσία, Βέλντε, Στάμενιτς, Ελ Κααμπί, Κωστούλας, Γιάρεμτσουκ, Μασούρας