Η αποστολή του Ολυμπιακού που πάει για το Διηπειρωτικό
i

©Intime

Η αποστολή του Ολυμπιακού που πάει για το Διηπειρωτικό

Ελένη Ανδρικοπούλου 11:23 - 20.08.2024 / Ανανεώθηκε: 11:42 - 20.08.2024

Γνωστή έγινε η αποστολή της Κ19 του Ολυμπιακού, η οποία θα ταξιδέψει στη Βραζιλία εν όψει του τελικού του Διηπειρωτικού Κυπέλλου κόντρα στη Φλαμένγκο.

Η Κ19 του Ολυμπιακού, η οποία κατέκτησε του Youth League, αναχωρεί για το Ρίο εν όψει του μεγάλου τελικού του Διηπειρωτικού κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα της Φλαμένγκο, την οποία θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (24/8, 22:00, Mega) στο Μαρακανά.

Γκαγκάτσης: «Χάρη στον Ολυμπιακό η ΕΠΟ γλιτώνει 300.000 ευρώ – Πόσα δίναμε για OPAP Arena, πόσα για το “Γ. Καραϊσκάκης”»
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

10:10 - 20.08.2024

Γκαγκάτσης: «Χάρη στον Ολυμπιακό η ΕΠΟ γλιτώνει 300.000 ευρώ – Πόσα δίναμε για OPAP Arena, πόσα για το “Γ. Καραϊσκάκης”»

Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, Μάκης Γκαγκάτσης μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και αναφέρθηκε στην δωρεάν διάθεση του «Γ. Καραϊσκάκης» για τα παιχνίδια της Εθνικής.

Το πρωί της Τρίτης (20/8) έγινε γνωστή η «ερυθρόλευκη» αποστολή, στην οποία βρίσκεται κι η πεντάδα των πιτσιρικάδων (Κουτσίδης, Μπακούλας, Παπακανέλλος, Μουζακίτης, Κωστούλας) που είχε στη διάθεση του από την καλοκαιρινή προετοιμασία και μετά ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στην πρώτη ομάδα.

Μάλιστα, πριν την αναχώρηση οι ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων» φωτογραφήθηκαν μπροστά από το πούλμαν της ομάδας.

Αναλυτικά η αποστολή της Κ19 του Ολυμπιακού: Μπότης, Κουρακλής, Έξαρχος, Κουτσόπουλος, Κουτσίδης, Αλαφάκης, Καρκατσάλης, Πλειώνης, Δάμα, Παναγάκος, Ρολάκης, Λιατσικούρας, Πλις, Μουζακίτης, Τουφάκης, Λίγδας, Λώλης, Μπακούλας, Πνευμονίδης, Κωστούλας, Παπακανέλλος, Τζάμαλης.

Η αποστολή της ομάδας θα αναχωρεί σήμερα (20/8) το μεσημέρι για Φρανκφούρτη και από εκεί θα «πετάξει» για τη Βραζιλία.

Από αυτό το ιστορικό ματς δεν θα μπορούσε να λείψει ο ηγέτης του συλλόγου Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο πρόεδρος των Πειραιωτών βρίσκεται στο Λονδίνο και από εκεί θα βρεθεί στο Ρίο ντε Τζανέιρο για να ζήσει από κοντά τον μεγάλο τελικό του Ολυμπιακού.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!