Ώρα τελικού: Οι «εκλεκτοί» του Μεντιλίμπαρ για το ραντεβού με την ιστορία κόντρα στη Φιορεντίνα

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

i

© Intime

Ώρα τελικού: Οι «εκλεκτοί» του Μεντιλίμπαρ για το ραντεβού με την ιστορία κόντρα στη Φιορεντίνα

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:29 - 28.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:50 - 29.05.2024

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε γνωστή την αποστολή για το σπουδαίο παιχνίδι που θα δώσει ο Ολυμπιακός, εναντίον της Φιορεντίνα, για τον τελικό του Europa Conference League.

Γνωστή έγινε η αποστολή του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, για το μεγάλο παιχνίδι που θα δώσει ο Ολυμπιακός κόντρα στη Φιορεντίνα. Ο Ισπανός επέλεξε τους 23 ποδοσφαιριστές που θα έχει μαζί του, στον σπουδαίο τελικό του Europa Conference League.

Από αυτή δεν απουσιάζει κανένας, με τον σύλλογο του Πειραιά να είναι «πάνοπλος» για το κορυφαίο ματς της ιστορίας του. Στόχος της ομάδας να επιστρέψει στον Πειραιά με θριαμβευτικό τρόπο, κουβαλώντας το πολυπόθητο τρόπαιο.

Απαγόρευση εισόδου στα αμάξια, ανιχνευτές μετάλλου και ειδικά σκάνερ: Αυστηρά μέτρα ακόμα και για τους διαπιστευμένους στην «OPAP Arena»
CONFERENCE LEAGUE

19:57 - 28.05.2024

Απαγόρευση εισόδου στα αμάξια, ανιχνευτές μετάλλου και ειδικά σκάνερ: Αυστηρά μέτρα ακόμα και για τους διαπιστευμένους στην «OPAP Arena»

Αυστηρά είναι τα μέτρα στην «OPAP Arena» λίγες ώρες πριν το Ολυμπιακός - Φιορεντίνα, ακόμα και στους ανθρώπους που φέρουν ειδική διαπίστευση για τον τελικό του UEFA Europa Conference.

Συγκεκριμένα, στην αποστολή του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το Ολυμπιακός - Φιορεντίνα θα βρίσκονται οι εξής εκλεκτοί: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Παπαδούδης, Ορτέγκα, Κάρμο, Κίνι, Ροντινέι, Ρίτσαρντς, Ρέτσος, Αποστολόπουλος, Ντόη, Όρτα, Τσικίνιο, Φορτούνης, Ιμπόρα, Αλεξανδρόπουλος, Καρβάλιο, Έσε, Ποντένσε, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Μασούρας, Γιόβετιτς.

Ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν τον τελικό με τη Φιορεντίνα

Ραντεβού με την ιστορία δίνει ο Ολυμπιακός το βράδυ της Τετάρτης (29/05, 22:00)! Και αυτό γιατί για πρώτη φορά θα αγωνιστεί σε τελικό ευρωπαϊκό διοργάνωσης και συγκεκριμένα σε αυτόν το Conference League κόντρα στη Φιορεντίνα στην «AEK Arena».

Αμέσως μετά την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, στην οποία μίλησαν οι Μεντιλίμπαρ, Τζολάκης και Τσικίνιο, οι Πειραιώτες πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση στην «AEK Arena» και κάπως έτσι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον μεγάλο τελικό.

Ο Μεντιλίμπαρ παραχώρησε μία ομιλία αρχικά στους παίκτες του, ενώ εκείνοι στη συνέχεια δουλέψαν στην κατοχή. Έκαναν κάποιες ασκήσεις φυσικής κατάστασης και μετέπειτα χωρίστηκαν σε δύο ομάδες κάνοντας σε κλειστό χώρο, παιχνίδι κατοχής. Αργότερα ακολούθησαν σουτ στην εστία από όλους τους παίκτες και τέλος οι δύο ομάδες έπαιξαν ένα διπλό σε μικρό χώρο.