Η ειδική διαχείριση του Έσε

Σαντιάγο Έσε

i

/©Intime

Η ειδική διαχείριση του Έσε

Διονύσης Βερβελές 12:00 - 15.08.2024 / Ανανεώθηκε: 12:05 - 15.08.2024

Ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα…

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Σαντιάγκο Έσε φαίνεται πως το πάει σερί, από την ημέρα που τον απέκτησε ο Ολυμπιακός μέχρι τώρα. Ο Αργεντίνος μέσος αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τους «ερυθρόλευκους». Τότε ο Έσε προερχόταν από μία γεμάτη σεζόν με την προηγούμενη ομάδα του, την Ουρακάν.

Ήταν, φυσικά, βασικός και στην Ουρακάν και την περίοδο του καλοκαιριού αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό. Έτσι ήρθε στην Ελλάδα μετά από σερί αγώνες και αμέσως μπήκε στη φάση των προκριματικών της Ευρώπης και ξεκίνησε τα επίσημα ματς.

Όπως γνωρίζει όλος ο κόσμος, ακολούθησε μία σεζόν με τον Ολυμπιακό στην οποία ήταν εκ των βασικών και αναντικατάστατων. Δεν «έβγαλε» τραυματισμούς και έφτασε σε σημείο να λάβει μέρος σε 50 αγώνες με την ερυθρόλευκη φανέλα, σε όλες τις διοργανώσεις! Ένα μεγάλο νούμερο εάν σκεφτεί κανείς πως προερχόταν και από σερί ματς με την Ουρακάν.

Αγωνίστηκε με τον Ολυμπιακό μέχρι τον Μάιο, όποτε και κατακτήθηκε το Conference League και μετά από λίγες ημέρες διακοπών ενσωματώθηκε στην Ολυμπιακή ομάδα της Αργεντινής! Ακολούθησε την προετοιμασία με φιλικά και μετά έπαιξε στα τρία από τα τέσσερα ματς της Αργεντινής Κ23 στους Ολυμπιακούς Αγώνες που έγιναν στο Παρίσι.

Αποκλείστηκε η Αργεντινή από τη Γαλλία και αμέσως επέστρεψε στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αμέσως να του δίνει φανέλα βασικού στο φιλικό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο Καραϊσκάκη. Και φαίνεται πως πάει για δεύτερη χρονιά και τρίτη σερί αγωνιστική περίοδο, να παίζει χωρίς επί της ουσίας μία καλή διακοπή για να ξεκουραστεί σωματικά και ψυχολογικά.

Γι’ αυτό και ο Μεντιλίμπαρ με το υπόλοιπο τεχνικό τιμ, τις ημέρες αυτές που ο Έσε είναι στο Ρέντη, του έχουν δώσει ένα ειδικό πρόγραμμα προπονήσεων να ακολουθήσει. Αυτό, προκειμένου σωματικά να «ηρεμήσει» έστω για αυτές τις ημέρες και να μπορέσει να ακολουθήσει το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας και να προσφέρει στα επίσημα ματς που ξεκινούν. Με αρχή ίσως, στο Βόλο

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!