Ολυμπιακός: Η έκπληξη με Αποστολόπουλο

Απόστολος Αποστολόπουλος

i

/©Intime

Ολυμπιακός: Η έκπληξη με Αποστολόπουλο

Διονύσης Βερβελές 10:05 - 15.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:25 - 29.05.2024

Τρίτο σερί ματς που είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού ο νεαρός αριστεροπόδαρος μπακ…

Το ματς που έχει ο Ολυμπιακός με την ΑΕΚ, είναι ίσως από τα πιο «ανοιχτά» αναφορικά με τη βασική ενδεκάδα που πρόκειται να παρατάξει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Δεν έχει αποφασίσει ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» για τα πρόσωπα που θα βάλει στο αρχικό του σχήμα.

Έχει πολλά ζητήματα ο Βάσκος τεχνικός, μετά από την εμφάνιση της ομάδας στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Δεν ήταν λίγοι οι ποδοσφαιριστές που «έβγαλαν» κούραση, ακόμη και κάποιοι παίκτες απ' αυτούς που μπήκαν ως αλλαγή και δεν αγωνίστηκαν από την αρχή της αναμέτρησης. Για αυτό και ο Μεντιλίμπαρ έχει αρκετά ερωτήματα αναφορικά με το πως θα παρουσιάσει μία ομάδα με «φρέσκα» πόδια στο χορτάρι του Καραϊσκάκης.

Ένα από τα πρόσωπα που σκέφτεται αρκετά ο έμπειρος τεχνικός των «ερυθρόλευκων», είναι ο Απόστολος Αποστολόπουλος. Ο 21χρονος αριστεροπόδαρος μπακ μπήκε για τρίτο συνεχόμενο ματς στην αποστολή της ομάδας του Πειραιά και πάει επίσης για τρίτο παιχνίδι που θα παίξει με την πρώτη ομάδα.

Έκανε το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο κόντρα στην Άστον Βίλα στο Καραϊσκάκη και πανηγύρισε με την υπόλοιπη ομάδα την ιστορική πρόκριση στον τελικό του Conference League. Όπως επίσης έπαιξε λίγα 24ωρα μετά και πάλι ως αλλαγή στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ. Τώρα είναι πολύ πιθανό να τον δούμε στη βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη.

Διότι ο Μεντιλίμπαρ έχει μείνει ικανοποιημένος από τα όσα έχει δει από τον νεαρό ποδοσφαιριστή και του αρέσει αυτή η θέληση και «φρεσκάδα» που βγάζει στον αγωνιστικό χώρο. Για αυτό και ο έμπειρος κόουτς σκέφτεται τον Αποστολόπουλο για βασικό, έχοντας έτσι μία εξτρά λύση για τα δεξιά της άμυνας και χρησιμοποιήσει τον Κίνι αντί του Ροντινέι, καθώς και ο Βραζιλιάνος κόντρα στον ΠΑΟΚ έδειξε πολύ κουρασμένος.

Ο «μικρός αδερφός του Τσιμίκα»: Ποιος είναι ο Απόστολος Αποστολόπουλος που αγωνίστηκε στον δεύτερο ημιτελικό με την Άστον Βίλα
CONFERENCE LEAGUE

11:30 - 10.05.2024

Ο «μικρός αδερφός του Τσιμίκα»: Ποιος είναι ο Απόστολος Αποστολόπουλος που αγωνίστηκε στον δεύτερο ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο με τη φανέλα του Ολυμπιακού έκανε στον δεύτερο ημιτελικό με την Άστον Βίλα ο Απόστολος Αποστολόπουλος. Ποιος είναι ο 21χρονος αριστερός μπακ που έχει κερδίσει τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Βέβαια αυτά είναι σενάρια και η αλήθεια είναι πως ο Μεντιλίμπαρ θα αποφασίσει για την ενδεκάδα του την τελευταία στιγμή, για τον αγώνα με την ΑΕΚ.