Η εξήγηση Καρβαλιάλ στον Ποντένσε για την αλλαγή

Ντανιέλ Ποντένσε

i

© Intime

Η εξήγηση Καρβαλιάλ στον Ποντένσε για την αλλαγή

Διονύσης Βερβελές 14:19 - 15.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:36 - 14.08.2024

Τον «θυσίασε» στο ημίχρονο μετά την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε ο Ρέτσος, αλλά…

Απέναντι στην Κηφισιά ο Ολυμπιακός έγινε για μία ακόμη φορά μάρτυρας ενός κακού διαιτητή και στην προκειμένη περίπτωση του Μανούχου. Ο ρέφερι αποφάσισε μέσα σε λίγα λεπτά και για δύο μαρκαρίσμα στον αέρα, σε διεκδίκηση κεφαλιάς, να βγάλει ισάριθμες κίτρινες κάρτες στον Παναγιώτη Ρέτσο.

Έτσι ο Ολυμπιακός αναγκάστηκε από το 44' να αγωνίζεται με παίκτη λιγότερο και μάλιστα χωρίς τον ίσως πιο σταθερό αμυντικό της μέχρι τώρα σεζόν για τους «ερυθρόλευκους». Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Κάρλος Καρβαλιάλ να αποφασίσει στο ημίχρονο να προχωρήσει σε αλλαγή.

Έβγαλε από το ματς τον Ντάνιελ Ποντένσε και έβαλε στη θέση του τον Ανδρέα Ντόη, έτσι ώστε να καλύψει το κενό στο κέντρο της άμυνας, από τη στιγμή κιόλας που ο Ολυμπιακός ήταν μπροστά στο σκορ με 2-1.

Μίλησε στον Ποντένσε

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ όταν έκανε την αλλαγή θέλησε να εξηγήσει και στον συμπατριώτη του, Ποντένσε, γιατί προχώρησε σε αυτήν την απόφαση. Έπρεπε οπωσδήποτε να μπορέσει να καλύψει το κενό στο κέντρο της άμυνας και για να το κάνει αυτό χρειάστηκε να «θυσιάσει» έναν επιθετικογενή ποδοσφαιριστή και ήταν ο Ποντένσε.

Προτίμησε να κρατήσει μέσα στο γήπεδο τον Γιώργο Μασούρα, διότι ο Έλληνας εξτρέμ είναι από τους παίκτες που θα βοηθήσει και στο αμυντικό κομμάτι χαλώντας και εκεί αρκετή ενέργεια, κάτι το οποίο στο σημείο εκείνο οι «ερυθρόλευκοι» χρειαζόντουσαν τις βοήθειες στην άμυνα αφού έπαιζαν και με ποδοσφαιριστή λιγότερο. Έτσι αναγκάστηκε να αφήσει έξω τον Ποντένσε και ο Πορτογάλος να αγωνιστεί μόλις για ένα ημίχρονο. Βέβαια αυτό σημαίνει πως ο Καρβαλιάλ θα περιμένει αρκετά από τον Ποντένσε στο ματς της Τετάρτης, αφού δεν επιβαρύνθηκε τόσο όσο οι υπόλοιποι συμπαίκτες του και θα στηριχτεί στον Πορτογάλο για το ματς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη. 

🔴Baladeros LIVE: To 3o ημίχρονο του ΑΕΚ - Παναθηναϊκός, στα... κάγκελα ο Ολυμπιακός

https://www.youtube.com/watch?v=h3H4j7ayNgY

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!