Σούπερ έκπληξη από τον Μεντιλίμπαρ - Ξεκινάει βασικός ο Κωστούλας
i

©intime

Σούπερ έκπληξη από τον Μεντιλίμπαρ - Ξεκινάει βασικός ο Κωστούλας

Sportal newsroom 19:08 - 17.08.2024 / Ανανεώθηκε: 19:12 - 17.08.2024

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε γνωστές τις επιλογές του για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Βόλο. Έκπληξη από τον Ισπανό προπονητή που ξεκίνησε τον Κωστούλα.

Ο Ολυμπιακός ξεκινάει τις υποχρεώσεις του στη Stoiximan Super League αντιμετωπίζοντας τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να μπουν με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα, έχοντας ως στόχο φυσικά την κατάκτηση του 48ου τίτλου.

Κάπως έτσι ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε γνωστές τις επιλογές του στο πρώτο ματς της σεζόν. Ο Τζολάκης θα είναι κάτω από την εστία, ενώ οι Ορτέγκα, Πιρόλα, Μπιανκόν και Ροντινέι αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Ο Ντόη θα παίξει στο κέντρο μαζί με τον Έσε και τον Τσικίνιο, ενώ οι Βέλντε και Μαρτίνς θα βρίσκονται στα άκρα της επίθεσης. Στην κορυφή θα είναι ο Κωστούλας που αποτελεί μεγάλη έκπληξη.

Αναλυτικά η ενδεκάδα: Τζολάκης, Ορτέγκα, Πιρόλα, Μπιανκόν, Ροντινέι, Ντόη, Τσικίνιο, Έσε, Μαρτίνς, Βέλντε, Κωστούλας.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!