Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για τον μεγάλο τελικό κόντρα στη Φλαμένγκο

Σωτήρης Συλαϊδόπουλος

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για τον μεγάλο τελικό κόντρα στη Φλαμένγκο

Τζιοβάνι Ζάκαρη • 20:49 - 24.08.2024 / Ανανεώθηκε: 21:04 - 24.08.2024

Την ενδεκάδα με την οποία θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός Κ19, κόντρα στη Φλαμένγκο Κ20, γνωστοποίησε ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Φλαμένγκο στον τελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου, έχοντας στόχο να κατακτήσει ένα ακόμα διασυλλογικό τρόπαιο μετά το Youth League. Μέσα στο «Μαρακανά», ο σύλλογος του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου θα αποπειραθεί να πάρει την κούπα παίζοντας, επί της ουσίας, εκτός έδρας.

Ο Έλληνας τεχνικός έκανε γνωστή την ενδεκάδα με την οποία θα αγωνιστεί ο σύλλογος του Πειραιά. Κάτω από τα γκολπόστ θα βρίσκεται ο Μπότης, μετά την αποχώρηση του Σίνα από το κλαμπ. Στην άμυνα θα αγωνιστούν οι Αλαφάκης, Κουτσίδης, Λιατσικούρας, Πρεκατές και Δάμα, σε ένα σχήμα που θα εναλλάσσεται μεταξύ 3-5-2 και 5-3-2 ανάλογα τις ανάγκες του αγώνα.

Από εκεί πέρα, στη μεσαία γραμμή θα παίξουν δύο παίκτες που ξεχώρισαν στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας. Ο λόγος για τον Μπακούλα και τον Μουζακίτη, οι οποίοι θα βρίσκονται πίσω από τους Πνευμονίδη και Παπακανέλλο. Τέλος, στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται και ο Κωστούλας, ο οποίος επίσης βρέθηκε στην Ολλανδία μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες του Μεντιλίμπαρ.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Μπότης, Αλαφάκης, Κουτσίδης, Λιατσικούρας, Πρεκατές, Δάμα, Μουζακίτης, Μπακούλας, Πνευμονίδης, Παπακανέλλος, Κωστούλας.