H ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

H ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:15 - 28.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:18 - 14.08.2024

Την ενδεκάδα με την οποία θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός, κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, γνωστοποίησε ο Κάρλος Καρβαλιάλ.

Ο Ολυμπιακός θέλει να πανηγυρίσει την τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, μετά τα παιχνίδια με Κηφισιά και τον Άρη. Αντίπαλος του το βράδυ της Κυριακής (28/1) ο ΠΑΣ Γιάννινα, τον οποίο και υποδέχεται στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. 

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ έκανε γνωστή την ενδεκάδα της ομάδας του, επιλέγοντας τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη για τα γκολπόστ της ομάδας του. Μπροστά του θα αγωνιστούν οι Ανδρέας Ντόη και Παναγιώτης Ρέτσος, οι οποίο θα έχουν στο δεξί άκρο τον Κίνι και στο αριστερό τον Φρανσίσκο Ορτέγκα. 

Όσον αφορά τη μεσαία γραμμή, ο Αντρέ Όρτα θα κάνει ντεμπούτο με τα «ερυθρόλευκα» έχοντας στο πλευρό του τον Σαντιάγκο Έσε. Μπροστά τους ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος θα έχει στο πλάι του τον Γιώργο Μασούρα και τον Ζέλσον Μαρτίνς. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Φραν Ναβάρο. 

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Κίνι, Ρέτσος, Ντόη, Ορτέγκο, Όρτα, Έσε, Φορτούνης, Μασούρας, Μαρτίνς, Ναβάρο. 

Sportal Sunday Live με ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός και όλη τη δράση της Κυριακής

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!