H ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το φιλικό με τον Άρη Λεμεσού

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

i

© Intime

H ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το φιλικό με τον Άρη Λεμεσού

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:31 - 10.08.2024 / Ανανεώθηκε: 19:42 - 10.08.2024

Την ενδεκάδα με την οποία θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός κόντρα στον Άρη Λεμεσού γνωστοποίησε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

Το τελευταίο του φιλικό δίνει ο Ολυμπιακός στην Κύπρο, εκεί όπου ο Άρης Λεμεσού τον υποδέχεται (10/8, 20:30)στην έδρα του. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε γνωστούς τους παίκτες με τους οποίους θα αγωνιστεί ο σύλλογός του.

Κάτω από τα γκολπόστ θα βρίσκεται ο Αλέξανδρος Πασχάλάκης, ο οποίος θα έχει μπροστά του το δίδυμο των Ζουλιέν Μπιανκόν και Νέλσον Άμπι. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα παίζει ο Ροντινέι ενώ ακριβώς απέναντι θα αγωνίζεται ο Φρανσίσκο Ορτέγκα.

Προπονητής Μπράγκα: «Υπάρχουν καθυστερήσεις στις διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για τον Όρτα»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:28 - 10.08.2024

Προπονητής Μπράγκα: «Υπάρχουν καθυστερήσεις στις διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για τον Όρτα»

Δηλώσεις σχετικά με την περίπτωση του Αντρέ Όρτα παραχώρησε ο προπονητής της Μπράγκα, Ντανιέλ Σόουζα, λέγοντας πως ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις.

Τη μεσαία γραμμή θα απαρτίζουν οι Ανδρέας Ντόη, Χρήστος Μουζακίτης και Αντώνης Παπακανέλλος. Τέλος, πίσω από τον σέντερ φορ, Ρόμαν Γιάρεμτσουκ, θα παίξουν οι Πεπ Μπίελ και Κρίστοφερ Βέλντε.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Άμπι, Μπιανκόν, Ορτέγκα, Ντόη, Μουζακίτης, Παπακανέλλος, Μπιέλ, Βέλντε, Γιάρεμτσουκ

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!