Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στην Athens Kallithea

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

i

©Intime

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στην Athens Kallithea

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:31 - 26.08.2024

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Athens Kallithea και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε γνωστή την ενδεκάδα για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το πρώτο του φετινό επίσημο ματς στην έδρα του, υποδεχόμενος την Athens Kallithea για τη 2η αγωνιστική Stoiximan Super League. O Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ γνωστοποίησε την ενδεκάδα για την αναμέτρηση, από την οποία απουσιάζει ο τραυματίας Παναγιώτης Ρέτσος.

Κάτω από τα γκολπόστ θα αγωνίζεται ο Κωνσταντής Τζολάκης, έχοντας μπροστά του τους Ζουλιέν Μπιανκόν και Λόρεντζο Πιρόλα. Στο αριστερό άκρο της άμυνας θα αγωνίζεται ο Φρανσίσκο Ορτέγκα, ενώ στο αριστερό θα παίξει ο Ροντινέι.

Τη μεσαία γραμμή θα απαρτίζουν οι Σαντιάγκο Έσε και ο Ανδρέας Ντόη, με τον Τσικίνιο να παίρνει ρόλο 10αριού. Τέλος, πίσω από τον σέντερ φορ, Αγιούμπ Ελ Κααμπί, θα αγωνιστούν οι Ζέλσον Μαρτίνς και Κρίστοφερ Βέλντε.

Αναλυτικά οι ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Ροντινέι, Μπιανκόν, Πιρόλα, Ορτέγκα, Έσε,, Ντόη, Τσικίνιο, Μαρτίνς, Βέλντε, Ελ Κααμπί.