Με Μουζακίτη και Ζέλσον Μαρτίνς η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπράγκα

Με Μουζακίτη και Ζέλσον Μαρτίνς η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπράγκα

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:31 - 03.10.2024 / Ανανεώθηκε: 18:35 - 03.10.2024

Την ενδεκάδα με την οποία θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπράγκα γνωστοποίησε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και σε αυτή θα βρίσκονται οι Μουζακίτης και Ζέλσον Μαρτίνς.

Nα πάρει την πρώτη του ευρωπαϊκή νίκη θέλει ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Μπράγκα. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε γνωστή την ενδεκάδα, για το ματς της 2ης αγωνιστικής του UEFA Europa League.

Kάτω από τα γκολπόστ θα βρίσκεται ο Κωνσταντής Τζολάκης, έχοντας μπροστά του τους Νταβίντ Κάρμο και Παναγιώτη Ρέτσο. Στο αριστερό άκρο της άμυνας θα βρίσκεται ο Φρανσίσκο Ορτέγκα, ενώ απέναντί του θα αγωνιστεί ο Κοστίνια.

Τη μεσαία γραμμή θα απαρτίζουν οι Σαντιάγκο Έσε και Χρήστος Μουζακίτης, με τον Τσικίνιο να έχει έναν πιο προωθημένο ρόλο. Στο αριστερό άκρο της επίθεσης θα παίξει ο Ζέλσον Μαρτίνς και στο δεξί ο Ροντινέι, με τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί να αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Ολυμπιακου: Τζολάκης, Κοστίνια, Ρέτσος, Κάρμο, Ορτέγκα, Έσε, Μουζακίτης, Τσικίνιο, Ροντινέι, Ζέλσον Μαρτίνς, Ελ Κααμπί.