Με εκπλήξεις η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Ατρόμητο

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο Λυών - Ολυμπιακός

i

© Intime

Με εκπλήξεις η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Ατρόμητο

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:04 - 29.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:11 - 29.09.2024

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ατρόμητο και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ γνωστοποίησε την ενδεκάδα με την οποία θα αγωνιστούν οι «ερυθρόλευκοι». Αυτή έχει αρκετές εκπλήξεις με τον Ισπανό να επιλέγει δύο από τα παιδιά της Κ19.

Να αφήσει πίσω του το αρνητικό σερί θέλει ο Ολυμπιακός, ο οποίος σκοπεύει να κάνει την αρχή το απόγευμα της Κυριακής (29/9). Αντίπαλός του ο Ατρόμητος, τον οποίο και υποδέχεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 6η αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε γνωστή την ενδεκάδα με την οποία θα αγωνιστεί η ομάδα του. Σε αυτή περιλαμβάνονται αρκετές εκπλήξεις, αφού ο Ισπανός επέλεξε να κάνει ροτέισον με αφορμή και την κόπωση λόγω Λυών.

Κάτω από τα γκολπόστ θα βρίσκεται ο Κωνσταντής Τζολάκης, έχοντας μπροστά του τους Παναγιώτη Ρέτσο και Νταβίντ Κάρμο. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα παίζει ο Κοστίνια, ενώ στην απέναντι πλευρά θα αγωνίζεται ο Απόστολος Αποστολόπουλος

Στη μεσαία γραμμή θα παίξει ο Χρήστος Μουζακίτης, ο οποίος θα έχει στο πλάι του τον Μάρκο Στάμενιτς, ενώ σε ρόλο δεκαριού θα παίξει ο Σέρζιο Ολιβέιρα. Τέλος, πίσω από τον Μπάμπη Κωστούλα θα βρίσκονται από αριστερά ο Βέλντε και από δεξιά ο Ροντινέι.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Τζολάκης , Κοστίνια, Ρέτσος, Κάρμο, Αποστολόπουλος, Στάμενιτς, Μουζακίτης, Ροντινέι, Ολιβέιρα, Βέλντε, Κωστούλας.