Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό - Ποιος αντικαθιστά τον Τσικίνιο

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό - Ποιος αντικαθιστά τον Τσικίνιο

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:35 - 06.10.2024 / Ανανεώθηκε: 20:22 - 06.10.2024

Την ενδεκάδα με την οποία θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός κόντρα στον Παναθηναϊκό γνωστοποίησε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και σε αυτή θα βρίσκεται ο Σέρτζιο Ολιβέιρα αντί του τραυματία Τσικίνιο

Nα πάρει την πρώτη του νίκη σε ντέρμπι θα επιδιώξει απόψε (20:30) ο Ολυμπιακός, ο οποίος δοκιμάζεται στο ΟΑΚΑ με τον «πληγωμένο» από τα αποτελέσματα σε Ελλάδα και Ευρώπη, Παναθηναϊκό. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε γνωστή την ενδεκάδα, για το ματς της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Kάτω από τα γκολπόστ θα βρίσκεται ο Κωνσταντής Τζολάκης, έχοντας μπροστά του τους Νταβίντ Κάρμο και Παναγιώτη Ρέτσο. Στο αριστερό άκρο της άμυνας θα βρίσκεται ο Φρανσίσκο Ορτέγκα, ενώ στο δεξί θα αγωνιστεί ο Κοστίνια.

Τη μεσαία γραμμή αποτελούν οι Σαντιάγκο Έσε και Χρήστος Μουζακίτης, με τον Σέρτζιο Ολιβέιρα -ο οποίος αντικαθιστά τον τραυματία Τσικίνιο- να έχει έναν πιο προωθημένο ρόλο. Στο αριστερό άκρο της επίθεσης θα παίξει ο Ζέλσον Μαρτίνς και στο δεξί ο Ροντινέι, με τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί να αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Ολυμπιακου: Τζολάκης, Κοστίνια, Ρέτσος, Κάρμο, Ορτέγκα, Έσε, Μουζακίτης, Ολιβέιρα, Ροντινέι, Ζέλσον Μαρτίνς, Ελ Κααμπί.