H ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ο Μεντιλίμπαρ

i

© Intime

H ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:10 - 12.05.2024 / Ανανεώθηκε: 07:41 - 29.05.2024

Τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΟΚ, έκανε γνωστούς ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

O Ολυμπιακός επιστρέφει στις εγχώριες αγωνιστικές του υποχρεώσεις, δίνοντας ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι το βράδυ της Κυριακής (12/5). Ο σύλλογος του Πειραιά αντιμετωπίζει - για την εξ αναβολής 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League - τον ΠΑΟΚ, σε ένα ματς που μπορεί να κρίνει πολλά όσον αφορά την κορυφή του πρωταθλήματος.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε γνωστή την ενδεκάδα για το παιχνίδι της Τούμπας, η οποία περιλαμβάνει κάμποσες αλλαγές μετά την κουραστική βραδιά εναντίον της Άστον Βίλα. Κάτω από τα γκολποστ θα βρίσκεται ο Κωσταντής Τζολάκης, ο οποίος θα έχει μπροστά του τους Νταβίντ Κάρμο και Παναγιώτη Ρέτσο.

Στο αριστερό άκρο θα αγωνιστεί ο Κίνι, ενώ απέναντί του θα βρίσκεται ο Ροντινέι. Όσον αφορά τη μεσαία γραμμή, αυτή θα απαρτίζεται από τους Αντρέ Όρτα, Σαντιάγκο Έσε και Tσικίνιο. Μπροστά τους θα βρίσκονται οι Γιώργος Μασούρας και Ζέλσον Μαρτίνς, πίσω από τον Φραν Ναβάρο.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Κίνι, Τσικίνιο, Έσε, Όρτα, Μασούρας, Μαρτίνς, Ναβάρο

Sportal Sunday Live με ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός στο do or die ντέρμπι της Τούμπας